Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves leszek, és úgy érzem...

14 éves leszek, és úgy érzem hüvelygombám van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval kb. június közepén kezdődött mikor nyári táborban voltam. Biztos a medencében vagy ilyenek. Na és ztán elmentünk tininőgyógyászatra és vettek kenetet azt mondták hogy semmi baj,vagyis negatív..ezek szerint fejlődök,ilyesmit mondtak. De nem hiszem el,mert váladék szerű sárga,sűrű és erős szagú..szal ez tuti gomba. De kérlek szépen NE azt írjátok,hogy menjek másik orvoshoz,hanem hogy valami klassz otthoni gyógymód van-e? Vagy,hogy lehet-e nekem canesten combit vagy mit. De még nem is menstruálok.. kérlek segítsetek! Köszönöm mindenkinek!
2008. szept. 4. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
És a dokinak elmondtad, hogy mi a panaszod? Vagy nem merted? Nem hogy a rákszűrésre mondta azt, hogy negatív? Pedig, hidd el, hogy vissza kellene menned a nőgyógyihoz!! Házi módszer nincs ha gombád van, de a Canestent megpróbálhatnád! Vény nélkül kapható a gyógyszertárakban!
2008. szept. 4. 15:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A Canesten engem rendbe tett, nem kellett orvoshoz mennem. Ajánlom neked is, nem gond hogy még nem menstruálsz. Könnyű használni, ne félj tőle, csak kövesd az utasításokat. 3 napig fog tartani, nappalra tegyél be betétet azt ajánlom, mert napközben tisztul kifele a tabletta a hüvelyből. Nem drága!!!
2008. szept. 4. 15:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A Canestent próbáld ki, de ha nem gomba, akkor nem fog tőle elmúlni. Vissza kellene menned dokihoz és megmondani, hogy június óta ez a problémád. Ne hagyd, hogy elküldjenek azzal, hogy nincs semmi bajod, mikor már hónapok óta ilyen problémád van.
2008. szept. 4. 15:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Csak azt nem tudom,hogy a canesten hány éves kortól lehet használni,meg az a baj hogy hüvelykúpot sem merem feltenni az tuti. Ja és am. mondtam a nőgyógyásznak a panaszom. De valahol olvastam,hogy van házi gyógymód ezért szeretnék valami olyasmit!
2008. szept. 4. 15:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan használhatod a Canestent, írtam is!

Magadnak nem kell felnyomni, egy pálcikát adnak hozzá, aminek a végére beleteszed a kapszulát, a hüvelyedbe betolod a pálcikát, megnyomod a végét és már bennt is van, nem kell tőle félni! Lefekszel aludni, és az szépen csinálja ott magának a "dolgát".

2008. szept. 4. 15:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen gyógymódok, de ha megveszed a Canestent, akkor felesleges kísérletezni. Más tizenéveseknek is van hüvelygombájuk, ne félj a gyógyszertárostól, ki fogja adni. A házi praktikák is olyanok, hogy mindenfélét a hüvelybe kell dugni, úgyhogy ne félj a kúptól, nem fog fájni, ha felhelyezed.
2008. szept. 4. 15:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Amúgy anyukám gyógyszertárban dolgozik,úgyhogy a megvétellel nincs baj,de nemtudom menni fog e a felhelyezés. Olvastam valami tengeri sós ecetes fürdőről..az tényleg jó? És köszi mindenkinek a biztatást! :)
2008. szept. 4. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is ilyen kóban kezdődött a folyásom, ami azóta is folyamatosan van (27 éves vagyok). Ugyanúgy mint Neked van egy kis szaga, engem is zavar, de nme lehet mit tenni. Semmi károsat nem mutattak ki! Azóta is megvan és a baba miatt sem okozott gondot, elsőre összejött a baba:)
2008. szept. 5. 11:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Tényleg? Most eléggé megnyugtattál. Csak mert én is kicsit féltem,hogy majd ha nagy leszek nem lehet kisbabám,mert mondtak vlami olyasmit is hogy meddőséget okoz,ha hüvelygombám van. Nagyon-nagyon köszi! :)
2008. szept. 5. 17:22
 10/10 Smile0 válasza:
Minek a palcika? Milyen melyre kell azt betolni??
2015. jan. 26. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!