Miért van az, hogy a bal petefészkemnél bizonyos számu percenként szúrásokat érzek? (meg kellene jönnie, már látom is a jeleit) szerintetek ez mitől van?
Akármi lehet, látatlanban senki nem tudja megmondani, orvos is csak viszgálattal.
Aztán nekem akkor csinált ilyet, amikor azt hittem, megjön, de nem jött meg mégsem...voltak jelei is, pár nappal előtte is, mégse jött meg. (peteérés hiánya, alacsony progeszteronszint)
DE ennek ellenére neked lehet teljesen mástól. Sőt.
Ha nem jön meg, menj orvsohoz, ha következő hetekben, menskor is ez lesz, menj orvsohzo.
Simán előfordulhat nagy ritkán egy egy kimaradás is.
Ha megjön és elmúlik, akkor felejtős a dolog.
A méhen kívűli nagyon fáj, azzal biztosan elmentél volna orvoshoz!
Ha a mensivel elmúlik, akkor nem kell torődni vele.
Ha utána is megmarad, akkor én elmennék orvoshoz.
Igen, elírtam:).. Reggel volt még( nekem)
Nem mindkinek indul a méhen kívüli hatalmas fájdalommal..eleinte járhat szúrkálással is, mint amúgy,( nem arról beszélek amikor már megnőtt és amiatt fáj, mert épp szétnyomja a petevezetéket, hanem előtte) sajnos tapasztlat
3 napos terhessegi teszt nem a szex után 3 nappal mutatja ki a terhességet egyébként, hanem a beágyazódástól, ami 7-10 napra történik az aktushoz képest, és arra 3 napra mutatja ki..
Csak a tisztázás végett.
Köszönöm utolsó a válaszodat, most már teljesen tiszta!
Már megjött, úgyhogy nem vagyok terhes úgy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!