Miért van az, hogy a bal petefészkemnél bizonyos számu percenként szúrásokat érzek? (meg kellene jönnie, már látom is a jeleit) szerintetek ez mitől van?
Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 09:35
1/17 anonim válasza:
menj orvoshoz mert méhen kívüli terhesség is lehet
2/17 anonim válasza:
3 ok
1 a perisztartikus mozgás miatt érzed, magyarul görcsölsz, mert meg fog jönni
2 terhes vagy és azt érzed
3 éppen vetélsz, ugye ezt még ilyenkor nem igazi vetélésnek hívják,
+ 1 méhen kívüli terhesség
Szerintem az első, ha menstrualok, én mndig ezt érzem, már előtte is, ezért nem volt sosem" alesetem" előtte 1 őrával kb már tudom, hogy jönni fog, mert párszor beszúr
3/17 anonim válasza:
Talán ha elmennél orvoshoz meg mondaná.itt senki nem orvos,ezer és 1 ok miatt lehet.nem vagy szőke?
4/17 anonim válasza:
Menj el dokihoz ez valóban lehet terhesség is, de más is. A szurkálás tipikus terhességi tünet, illetve a majdnem megjön érzés is elő szokott fordulni terhesen. Amikor én terhes lettem, mindig azt éreztem, hogy na most már igen, megjön, aztán mégsem, aztán kiderült, terhes vagyok. :)
5/17 anonim válasza:
Néha nekem is szokott, de nekem vannak cisztáim, elviekben azok pukkannak ki és azt érzem az orvos szerint. Nekem már volt méhen kívüli terhességem, és az nem a "hmm... szurkál, mi lehet?" kategória, hanem a "ki*****ttul fáj és megyek az ügyeletre" életérzés.
7/17 anonim válasza:
az igazából perisztaLtikus, remélem, csak elírás volt...
8/17 A kérdező kommentje:
Már vannak menzesz tüneteim, barna "nyúlványok"...
és egy hete csináltam terhességi tesztet olyan 3 naposat, és az negativ volt.
Remélem nem ciszta vagy ilyesmi..
2014. jún. 19. 10:28
10/17 A kérdező kommentje:
Lehet h nem?
2014. jún. 19. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!