Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért viselkedik így egy NŐ...

Miért viselkedik így egy NŐ testneveléstanár?

Figyelt kérdés

Felmentést nem kérhetünk soha!

Ha nagyon vérzek,és félrehívom,megkérem,hogy nem szeretnék így egyes gyakorlatokat elvégezni,leüvölt az egész osztály előtt.

Egyszer tesi óra előtti szünetet végighánytam,felhívtam anyukámat,hogy el tud a jönni értem, de óra végére tudott oda érni, ezt is megpróbáltam megbeszélni vele óra előtt,megint kiabált velem,hogy mit képzelek,meg mutassak fel orvosi papírt stb.

Sorolhatnám még.

2010. jan. 3. 11:13
 1/10 anonim válasza:
100%
Azért viselkedik így mert gyökér.Esetleg felkereshetnéd az iskola igazgatót és elpanaszolhatnád neki a dolgaidat,de úgy,hogy többen is melletted állnak az osztályból.Ha nem sikerül,keress másik sulit.
2010. jan. 3. 11:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én már jócskán túl vagyok az általános és a középiskolán (25 éves vagyok) de nálunk is így volt. A nőietlen, tiszta izomagyú, férfias kinézetű, örökkön-örökké melegítőben flangáló női testnevelőtanár egy idegroncs volt, nem értette meg, hogy mi az a menstruáció, bár lehet, hogy a sok doppingszertől neki már nem is volt. A másik tesitanárunk - heti váltakozásban voltak - aki fiatal volt, csinos, atletikus alkat az tiszta mosoly volt, csupa jókedv. Ha megvolt, akkor is kellett tornázni többnyire, de mindig könnyítettet. Értem ez alatt azt, hogy adott gimnasztikai labdát, amin fekhettünk, mutatott görcsoldó tornasorozatokat, melegvizes palackot hozott a hasunkra és még sorolhatnám. Szóval ez sajnos gyakran van így, én is voltam a te helyzetedben.
2010. jan. 3. 11:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Könnyítettet mi is kérhetünk,de az nála azt jelenti, hogy 10 körből 9et futunk, és minden gyakorlatból egyel kevesebbet kell csinálnunk, tehát szólni is felesleges.
2010. jan. 3. 11:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyjátok magatokat, a szülők - de többen - menjenek be az igazgatóhoz. Konkrétan mondják el, hogy miket csinál.
2010. jan. 3. 11:23
 5/10 anonim ***** válasza:

uh...hát van egy pár ilyen idegbeteg állat tanár az biztos...:/ szerintem nincs magával kibékülve, irigy vagy csak simán hülye:D

Hát nem tudom igazából mit helyes ilyenkor tenni...

2010. jan. 3. 12:08
 6/10 anonim ***** válasza:

én egyszerüen fogtam magam,át se öltöztem,felmentem az igazgatohoz,hogy ez van...

férfi igazgatonk volt,bele se akart folyni,egyszerüen leszolt a testnevelőibe,hogy havi 1 tesifelmentés lányoknak megengedett ezentul:D

2010. jan. 3. 12:11
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Esetleg tényleg kérhetnél orvosi papírt arról, hogy a menstruációd erős görcsökkel és hányingerrel jár. Ha kérdi az orvos, akkor meséld el az egész történetedet! A tanárnődnek meg ajánld fel, hogy felírod az ellenőrződbe az időpontokat, ő pedig aláírja, így nem csalhatsz úgy, hogy túl gyakran hivatkozol rá.
2010. jan. 3. 12:57
 8/10 anonim ***** válasza:
az a tanár egyszerűen idióta. nekünk szerencsére ad felmentést ilyenkor. meg ha bármi bajunk van. pedig férfi. lehet hogy egyszerűen sokan kihasználták a helyzetet. nálunk tudok egy lányrol aki egyszer azt mondta hogy nagyon megvan neki. neki már rendszeres. és rá két hétre hányt meg minden és a tesi öltözőben azt mondta hogy megvan neki. na persze.
2010. jan. 3. 16:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Minden nő testnevelés tanár így viselkedik :( Csak a férfiak adnak felmentést mert a nők azt mondják hog yők is tudják így tartani az órát meg blabla...
2010. jan. 7. 18:23
 10/10 anonim válasza:
Hát ez nem semmi...nekem hála férfi tanárom van neki még nem szóltam az olyan időszakok kor pedig én ilyen hasfájós görcsös vagyok..De túlélem az órát pedig igen meg erőltető gyakorlatok vannak.De ez én vagyok és igen szerintem is az osztálytársaid illetve szüleid támogatásával tegyetek panaszt az igazgatónál így lesz a legjobb.
2010. febr. 6. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!