Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Furán "viselkedik" a testem....

Furán "viselkedik" a testem. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Reggel felkeltem, kissé émelyegtem. Rámjött a büfizhetnék, körülnéztem, nemvolt senki, nem evett senki semmit.hát elböfögtem magam..a büfimnek olyan szaga volt mint a hányásnak. Vagy amikor hány az ember és utána a szag a szájában. azóta nagyon szarul vagyok. a hasam ilyen fura hangokat ad ki, egyszer fel emelkedik egyszer le/nem lélegzés. ;)/.a hasam is fáj picit. aztán rámjött a pukizhatnék. mondom fáj a hasam szerintem pukizni csak pukizhatok...eleresztettem és a pukimnak semmi bűze nemvolt...kissé kellemetlen ez az egész tudom. de rá akarok jönni h mi ez... :/ ha tudjátok mitől van ez, akkor írjatok pls. köszönöm!
2011. aug. 23. 01:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán összezabáltál mindent.
2011. aug. 23. 01:21
 2/4 anonim válasza:
szerintem ez csak egy egyszerű felfúvódás :D nem kell miatta aggódni..
2011. aug. 23. 01:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Első: nem zabáltam össze semmit. ugyanúgy étkeztem mint bármikor.

Második.: igen énis gondoltam már rá, köszönöm. :)

2011. aug. 23. 01:35
 4/4 anonim ***** válasza:
33%

ma 01:35

Mintha nem ugyanaz lenne a kettő.

2011. aug. 23. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!