Miért viselkedik így a testem?
teljesen normális. A hormonok teszik. Én is sokat aludtam az elején. Sőt még napközben is szunyókáltam. Hamar elfáradtam. Engedj a kísértésnek. most még megteheted.
38+3km
Csatlakozom, teljesen normalis. Nekem mindket terhessgnel igy zajlott az elso trimeszter. Reggel fel hetre jartam dolgozni, de alig birtam bemenni, delig nem voltam magamnal, csak kovalyogtam, haromkor vegeztem, negyre hazaertem, ebedeltem, aludtam hetig, felebredtem, vacsoraztam, majd visszafekudtem es aludtam, amig nem ebresztett hajnalban az ora.
Engedj a testednek.
Az elso trimeszterben a legserulekenyebb a terhesseg, a test, az izomzat ilyenkor a hormonok hatasara takarekos uzemmodra kapcsol. Faradtabb lehetsz, alomkoros, lustabb, sot, meg az emesztesert felelos izmok is lustizhatnak, ezert szekrekedes is jelentkezhet.
Egy nyugisabb testben nagyobb biztonsagban van a baba.
Most aludj, mert ha meglesz a baba, már csak álom marad az alvás. Én majdnem 7 hete szültem, de azóta a legtöbb amit egyben aludtam, az 3 óra volt. Mert mire elaludnék, már éhes a baba. :))
Használd ki ezt a pár hetet! Hamar elrepül!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!