Miért viszket az egész testem?
Figyelt kérdés
A napokban megfigyeltem, hogy rettenetesen viszket az egész testem, a fejbőrömtől kezdve, a hátamon át, a combomig. A zuhannyal nagyjából enyhíteni tudom. Mitől lehet ez? Talán a melegtől? 19F2011. máj. 11. 19:53
1/8 anonim válasza:
na ezt én is szeretném tudni velem is sokszor előfordult ilyen azóta elmúlt :O
bocs, hogy nem a kérdése válaszoltam
2/8 anonim válasza:
Igen lehet a melegtől is. Bepálik a test a ruhába. Öltözz lengén és minden nap zuhanyozz langyos vízben (akér 2x 3x is).
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Lengén öltözöm én, amikor csak tehetem. De pl a melóban nem engedhetem meg magamnak a rövidgatyát ahogy a holnapi érettségimen is öltönyben kell feszítenem :S
2011. máj. 11. 20:14
4/8 anonim válasza:
nekem volt úgy, hogy amikor tiszta ideg voltam, akkor jöttek rám ilyen viszketésrohamok
5/8 A kérdező kommentje:
Én tök nyugodt vagyok :D
Am az idegességtől sok minden előjön... pl szemugrálás :P
2011. máj. 11. 20:41
6/8 anonim válasza:
Igen, lehet a melegtől is vagy ha száraz a bőröd. Esetleg allergiás is lehetsz valamire. Pl: tusfürdő,mosópor, étel stb.
7/8 anonim válasza:
Lehet az is, hogy túl száraz a bőröd és ilyenkor húzodik.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem száraz a bőröm. Nem eszek olyat, amit eddig nem ettem volna. Ugyanazt az öblítőt használjuk amit eddig.
Rájöttem hogy ez a hirtelen jött meleg okozza. Naponta többször is fürödnöm kell és akkor nincs gond! :)
2011. máj. 16. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!