Mitől van az, hogy ha felhevül a testem és utána hideg levegő éri, akkor olyan brutálisan kipattog, hogy elmondhatatlan? És viszket.
Én is ilyen problémával küszködök :(
Nagyon érzékeny a bőrőd...ha hirtelen nagyot ugrik/vagy csökken a hőmérséklet vörös foltok jelennek meg és viszket...olyasmi mint az allergia...csak az a baj h mégsem...erre nincs gyógyszer...vigyáznod kell a bőrödre...ennyi...figyelj oda h pl ha hüvös van lehetőleg ne rövidujjuba legyél hanem valami hosszúujjuba(pl nyári estéken), oda kell figyelni h a tusfürdő ph-ja semleges legyen, vagyis gyengéd a bőrhőz...ugy hetente egyszer kend be a bőrőd testápoóval(ami érzékeny bőrre jó) persze nem szabad tulzásba vinni...kb ilyesmikre kell odafigyelni...amit fent emlitettél...mielött bemész a hűvös vizbe, időzz el egy kicsit a parton, mosd le elöbb a ábaid...majd szép lassan fokozatosan menj be a vizbe...jameg van még egy rossz hirem :-s uszoda meg ilyen helyeket lehet h el is felejtheted...pl az én bőröm nem birja a benne levő fertőtlenitőszereket...
Tudom h nem jó ez igy de jobb megoldás nncs...viszont ha odafigyelsz a bőrődre sokat javulhatnak a dolgok :)
hát akkor elnézést(első válaszoló)
nekem az orvosom nem ezt mondta...mondjuk kicsit hülye is volt az tény....de nemrég átiratkoztam máshova....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!