Vajon használ valami drogot? Ez nem fura? Mitől viselkedik így?
unokabátyám 19éves, szerintem tuti szed valamit vagy használ valamilyen drogot...
kb 7-8 hónap alatt nagyon lefogyott, és érdekes módon gyorsan kitudta dolgozni kockásra a hasát, pedig előtte elég nagydarab volt.
nemrég volt nálunk egy kerti parti... délután fél2-től másnap hajnali 3ig
és igaz ivott sört és jégert de egész éjjel feltünően ugrált... nagyon pörgött...nem ült le... és a pupillája hatalmasra volt tágulva...
azt mondja az alkoholtól... de barátommal beszéljük hogy az alkohol max 1-2 óráig csinál jókedvet de így nem pörget be... az nem ilyen.
mikor megjön punnyad...iszik elmegy 1x-2x mosdóba megint iszik és utána nem áll le...
tegnap is volt nálunk parti akkoris detto ez volt...
azzal magyarázza hogy ilyen ha iszik.
érdekes mi is annyit ittunk a barátommal és mi nem bírtuk addig, sőt más sem...csak egyedül ő
szerintem használ valamit
nincs közöm hozzá, csak fura, és azért mindent megosztottunk eddig egymással... meg csak a közeli rokonom, együtt is nőttünk fel.
nem igazán kávézik, sosem iszik kávét...
22:28as vagyok
Igen. Majdnem biztos. Ne izgulj, majd megunja (ha van esze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!