Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kriston mellizom torna....

Kriston mellizom torna. Valaki segítsen.!?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, formátlan, enyhén megereszkedett mellekkel. 80B-s melltartót hordok, de egyáltalán nem töltöm ki és nem is tart feszesen. Ruha nélkül katasztrofálisan nézek ki a melleim miatt. Hallottam a Kriston mellizom tornáról. A könyvet nem tudom megvenni sajnos.. van itt valaki aki csinálja és tudna nekem segíteni, illetve válaszolni néhány kérdésemre?

Tudtok egyéb módot, hogy feszesebbé váljanak a melleim?

Kicsit kétségbe estem, fiatal vagyok... mi lesz, ha egyszer le kell vetkőznöm valaki előtt? Szégyellem a mostani állapotot.

2010. jan. 1. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia. :)

En a Bioclinica es Beauty Breast kremekrol hallottam, hogy nagyon jo feszesitok.

Ugyanakkor a korkoros mellmasszas is hasznalhat.

Ha feszesiteni akarod belulrol kifele masszirozod, ha novelni kivulrol befele. Egy masik nagyon jo masszazs feszesitesre, valahogy a ket tenyer osszenyomasaval van, de erre nem emlekszem pontosan...biztos akad itt valaki, aki ezt pontosabban le tudja majd irni, ha nem ird be a keresobe, meg kell legyen valahol magyarazva.

Az altalam emlitett kremekrol meg masszazstipusokrol megtudhatsz tobbet, ha utanuk keresel google-en. Probalkozhatsz az angolnyelvu oldalokon is, ha beirod breast massage (mellmasszirozas) vagy breast firming (mellfeszesites).

En bemasolok neked nehany oldalt, ahol tobbnyire mellnovelesrol van szo, de mellfeszesitesrol is megtudhatsz dolgokat:

[link]

[link]

Sok sikert!

2010. jan. 1. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:

ha nem toltod ki es nem tart jol, azt jelenti hogy nem 80B a mellmereted. csak magadnak artasz ha olyan szamot hordasz ami nem jo csak azert hogy egy tetszetos szamot vaghass be ha errol kerdezne valaki. a rossz melltarto az egyik oka annak is hogy formatlanok, nem feszesek a melleid. surgosen vegyel ujat, es semmikepp ne netrol rendeld. keress egy kissebb boltot ahol az elarusito szivelyesen segit es miutan felprobaltad kerd a tanacsat. nincs mit szegyelj es sokat tud segiteni.

a mellizomtorna nem hiszem hogy hatasos lenne mivel a mellet nem az izom, hanem a kotoszoveti fuggesztoszalagok tartjak feszesen. ezeket viszont szinte lehetetlen mutet nelkul helyrehozni ha egyszer megnyultak. nagy eredmenyre ne szamits, de mindenkepp erdemes foglalkozni a problemaval, enyhe javulas mellett fontos hogy ne romoljon tovabb. a mellizom erositese azert sem a legjobb otlet, mert kozben zsiregetes is tortenik, tehat kisebb lesz a melled. (lattal pl profi uszonot nagy mellel?)

a masszazst jo otletnek tartom, nezz utana vagy menj el parszor szakemberhez es lesd el o hogyan csinalja.

2010. jan. 3. 14:12
 3/4 A kérdező kommentje:

a melltartómat nem én választottam.. egytől egyig anyukám vettem, gondoltam, benne megbízhatok, tudja hogy mit és hogyan kell..

egyébként 18 kilós fogyásnál járok épp, talán ez is számít valamit.

köszönöm az eddigi segítséget :)

2010. jan. 3. 14:26
 4/4 anonim válasza:
Kicsim, ne anyukád vegye a melltartódat! Csatlakozom 1 előttem szólóhoz, nem a megfelelő lehet a melltartód és ez baj. Tornázzgass, ússz!
2010. dec. 20. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!