Mitől van állandóan fertőzésem? 19/L Bőv. Lent
Szia!
A hüvelyfertőzés nagyon gyakori jelenség. Férfiként és szakápolóként annyit tudok ajánlani, hogy a betétet cseréld tamponra. Ha az antibiotikum és a kenőcs használt, akkor menj el megint nőgyógyszához. Valamint a napi fürdést kombinálni kell azzal, hogy nem érsz a nemiszervhez "koszos" kézzel. Szóval ha wc-zel előtte is moss kezet, ha a barátod nyúlna oda, akkor előtte ő is mosson kezet. Ezek csak jó tanácsok. A nőgyógyászodat kérdezd meg, mivel lehetne még a fertőzés kialakulásának esélyét csökkenteni! Jó egészséget!
egyszerűen gyenge az immunrendszered. A vitamin jó ötlet de ne a gyógyszertári semmit nem érő vackokat használd. Vannak jobbak is.
Illetve propoliszt kellene szerezned méhészektől. A propolisz a legjobb mindenféle fertőzésre.
Nem vagy te semmiféle szakápoló, első, különben tudnád, hogy GOMBÁRA NEM ADNAK ANTIBIOTIKUMOT.
Ugyanemiatt a kérdező kérdését is elég irreálisnak találom. Most vagy a nőgyógyászod nem komplett, kérdező, vagy te nem tudod, hogy mi a kórokozód.
3-as. Fertőzés lehet más is nem csak gombás! Nem tértem ki gombás fertőzésre külön. Csak hüvelyi fertőzésről beszéltem!
Szakápoló vagyok! Mentőszakápoló! Bocs, ha kell az OKJ-s papírom szkennelve átküldöm!
Gombás fertőzésre nem adnak antibiotikumot.
Az antibiotikum baktérium ellen való. A gombás fertőzéseket kifejezetten RONTJA, mivel kiirtja a hüvelyi normál flórát, amely a gombás fertőzés terjedésének határt szab(na).
Szóval neked vagy nem gombás fertőzésed van, vagy nem antibiotikumot kaptál, vagy az orvosod egy komplett idióta.
Tenyésztés volt? Onnan derült ki a kórokozó? Szerintem írd le a gyógyszerek nevét is, hátha kiderül, hogy mégse antibiotikumokról van szó.
Igen, most jobban belebújva látom. :)
A gyógyszernevekkel tényleg előrébb lennénk szerintem.
Szerintem ez lehetett:
De nem biztos!
Ez nem antibiotikum, hanem gombaölő szer, vagy nem tudom ezt hogy mondják másképp. Szóval ez gombás fertőzésekre ajánlott. Ez valószínűleg jó ott lenn, de egyeztess nőgyógyászoddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!