36 hetes kismami vagyok. Állandóan kiújul valami gombás fertőzésem, hiába kezeli a dokim. Szülésnél ez mekkora veszély a babára nézve? Lehet neki vmi baja tőle?
Szia/sztok/
Én is 36 hetes vagyok, és 1 hete derült ki, hogy candida gombám van.A dokim Candibene hüvelykúpot írt ki rá!
Remélem használni fog.Bár azt mondta, hogy a babának semmi baja nincs/nem lesz tőle, hiszen a szervezetünkben mindenhol jelen van ez a gombafaj, csak bizonyos időközönként jobban elszaporodik!
Engem viszonylag megnyugtatott a válasza!
A legfontosabb, h még az utolsó időszakban is kezelve legyen!
Kitartást!
Könnyű szülést kívánok Neked!
Nem lesz baja, de szüléskor szólj a gombáról a dokinak! Ha úgy érzed, h szivárog a magzatvíz, akkor is szólj a gombádról! Engem többször vizsgáltak, mire beigazolódott a szivárgás, a gomba (elleni kúp) miatt nem színeződött el rendesen a lakmusz!
Ne aggódj, az én kicsim is egészséges lett, és gombám sincs szülés óta! Megszültem, és mintha elfújták volna! Köd előtte, köd utána. :)
Könnyű szülést, jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!