Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Belekezdtem az epilálásba...

Belekezdtem az epilálásba kérdésem lennt?

Figyelt kérdés

Tegnap elött kezdtem bele az epilálásba már az elött gyantáztattam a lábamat és az a kérdésem hogy:

Mivel vagy hogyan csináljam hogy egy kicsivel kevésbé fájjon?#

Mennyit kell szednem(hányszor)hogy ne fájjon annyira?

A válaszokat elöre is köszönöm! ;) :) :D 12/L

2014. máj. 26. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivel csináld? Ha nem gyanta, gondolom epilátor. Sokáig azt használtam, szvsz nem volt fájdalmas. A probléma az vele, h a szőrszálaknak el kell érniük egy bizonyos hossz, h kiszedhetők legyenek. Kb. 2 hetente csináltam, de sose volt igazán sima a lábam, és ki is pattogott sokszor. Most borotválom, nyáridőben minden reggel, 3 perc az egész.
2014. máj. 26. 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Idővel hozzá fogsz szokni és már nem lesz fájdalmas, vagy legalábbis kevésbé fogod érezni, egyébként nagyon sokat számít, hogy milyen epilátort használsz, ki kell tapasztalgatni. De ami engem illet, nekem nem jöttek be a "fullos, jégakksis, masszírozós" epilátorok és társaik.. a legegyszerűbb sima Philips viszont csak úgy kapkodja a szálakat és nem is fáj, csak csikiz. :D

21/L

2014. máj. 26. 22:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy hibát követsz el hogy ilyen fiatalon elkezdted. Még jobban meg fog erősödni sajnos.
2014. máj. 27. 09:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Kedves 3. Ez az az eset amikor nem szolaltal volna meg.... Az epilatortol es gyantatol ritkulni fog csak. Én karácsony óta epilalom a honaljam meg a karom (lábamon azért nem, mert csúnya benoveseim lettek :( ) de ezen a két helyen annyira kiritkult h teljesen kiszokult. A kezemen meg jobban látszik, de ott is egyre ritkább.... A honaljamon pedig annyira gyenge h már csak max. fokozaton szedi ki... Szóval ettől erősödni tuti h nem fog... A borotvatol sajnos igen. Egyébként 12 évesen csodálom h anyud megengedi a dolgot... Nekem meg 17 évesen is alig fogadta el h szortelenitem magam....
2014. máj. 27. 15:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszy am megengedi mert engem nagyon zavar ugyhogy megengedi :-)
2014. máj. 28. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos erősödött a szőr...
2014. máj. 29. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!