Nagyon rossz ha ilyen a puncim, hogy fogadjam el?
Az a gondom, hogy nem olyan szép a puncim, mint mondjuk más lányoknak. Ugyanis saláta féle puncim van. Ez nagyon rossz, esetleg nem fog majd tetszeni a barátomnak?? Sok lánynak van ilyen, vagy egyáltalán nem? :( Ezen már annyit gondolkodtam, ezért is félek az első alkalomtól.
Tanácsokat, normális válaszokat kérek, köszönöm!!
Na azért most sem mindenki csinálja 15 évesen!!!!
Sok 17-22 éves lány ír itt ki kérdést ,akik csak azért nem mernek nőgyógyászhoz elmenni mert szűzek még.
Sőt sok 17-22 éves srác írt ki szintén kérdést hogy attól tart hogy szűz még és ha csajjal összejön az észreveszi ezt vagy elmegy korán,béna lesz stb,meg nem égő e.
És én se tartom jó dolognak hogy ki tudja hány pasit fogyasztanak el a fiatalok,fiatal felnőttek,hogy gyorsan,könnyen odaadják magukat.(és nem a 26 éves csajra gondolok,hanem általánosságban)
Itt egy furcsa példa rá:
Sok fiatal a sexhez érettnek gondolja magát,miközben az anyja csinál meg helyette mindent!\akár fiú,akár lány\
Hány 16-23 évesről olvasni,otthon élnek,anyuci kivasal rájuk,szendvicskét készít,mert a kis körmük leszakadna nekik ha nem használnák ki a szülőket és csak a szobájuk hajlandó rendbe tenni ennyit csinál egy 10 éves is.
Ha felnőtt a sexhez,akkor ehhez is nőljön fel.
szerintem nem kéne elítélni mindenkit én 15 évesen vesztettem el, egy évet vártam.
Most 25 vagyok és összesen 2!!! férfival feküdtem le 10 év alatt...Többel nem is szándékozom, mert úgy érzem megtaláltam az igazit.
Attól még hogy fiatalon vesztettem el, nem lettem r.banc...úgyhogy nem kell ez az általánosítás...
Gimis osztálytársnőim többsége 18 évesen szexelt először és volt aki 20 éves koráig havonta váltogatta a partnereket...
Jó korai, nem mondom, hogy nem az, de nem ettől lesz valaki r***banc!:)
Én úgy vesztettem el, hogy már jó ideje együtt voltunk és szerettem, meg elvileg ő is engem.
De ahogy mondtam az osztálytársaim hiába kezdték később, sokkal több férfival voltak együtt 1-2 év alatt... Illetve olyanról is tudok nem is egyről akik buliban, részegen vesztették el. Ez mennyivel jobb?! Szerintem gázabb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!