Nagyon rossz ha ilyen a puncim, hogy fogadjam el?
Az a gondom, hogy nem olyan szép a puncim, mint mondjuk más lányoknak. Ugyanis saláta féle puncim van. Ez nagyon rossz, esetleg nem fog majd tetszeni a barátomnak?? Sok lánynak van ilyen, vagy egyáltalán nem? :( Ezen már annyit gondolkodtam, ezért is félek az első alkalomtól.
Tanácsokat, normális válaszokat kérek, köszönöm!!
Köszönöm szépen. :) Megpróbálom elfogadni...pedig már párszor gondolkodtam azon, hogy esetleg megműttetném.. azt ne?
Most van barátom, 16 vagyok. Ő 18 éves. Szerintetek mennyi időnek kell eltelnie, hogy lefeküdjünk egymással? Ja, és ő már nem szűz.
5 kapcsolat kinek sok, kinek nem.
Neveltetés és önbecsülés kérdése.
15, nem ajánlom, hogy be merészelj szólni a neveltetésemre vagy az önbecsülésemre, nincs mit beszólni rajtuk (és nekem egyelőre nem úgy néz ki, hogy az 5 pasis hozzászóló neveltetésén vagy önbecsülésén lenne mit beszólogatni).
Talán inkább a te neveltetésedet kéne alaposan szemügyre venni, ha ezt a bigott prűdséget verték beléd. Biztos te az elsőhöz már egyből feleségül is mentél. Na, majd megígérem, hogy őszintén sajnálni foglak, amikor jönnek a kérdéseid a családi kapcsolatokba, hogy nem bírtok már egymás mellett megmaradni a férjeddel, mert te magad is rájössz, hogy mégiscsak túl korán léptél.
Teljesen rendben van a puncid, mi lenne a baj vele? Gondolod, hogy egyformának kellene lennie az összesnek?
Amúgy abban meg van valami, hogy a normálisan nevelt emberek nem váltogatják úgy partnereiket mint más a bugyiját. Sajnos emiatt van annyi fertőzés is, hogy ma már nem lehet elmenni egy uszodába, fürdőbe anélkül, hogy valami nyavalyát össze ne szedj.
Azért jó lenne a 17 évet legalább megvárnod, de méginkább attól függ, mennyire ismeritek meg egymást.
Szerintem nagyon nem jó, ha valakinek szinte mindegy hány pasija lesz az életben, és bizony ez nagyon múlik a neveltetésén, vagy hogy fogalmaztak itt a korábbiakban, szóval az otthonról hozott példán is.
Vegyétek már észre, hogy az 5 partner 26 éves korra (!!!) Nem ugyanaz, mintha 16 éves korára lett volna 5 partnere!
Nem ötvenet írt, hanem ötöt! Úgyhogy nem érdemli meg, hogy a neveltetésére beszólogassatok.
Én magam, aki "védelmembe vettem", 28 vagyok és három partnerem volt eddig. Mivel a harmadik se lett a férjem, gyanús, hogy talán a negyedik lesz az, ha szerencsém van. Ez is sok? Én is szegény, rosszul nevelt kislányka vagyok? Még akkor is, ha elmondom, hogy 22 voltam az első kapcsolatom idején?
De akkor az erkölcscsőszök légyszi írják már be, hogy ők maguk hány évesek és hány partnerük volt eddig!
Nem a középkorban élünk, tessék észrevenni. Tessék nyugodtan megkérdezni az átlagos férjes nőt, hogy hány barátja volt összesen. A férjjel együtt az 5 eléggé átlagos.
És amúgy az is furcsa, hogy a férfiaktól senki se veszi zokon, ha ennyi lánnyal voltak, de a lánynak mindjárt be kell szólni a neveltetésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!