Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon rossz ha ilyen a...

Girl016 kérdése:

Nagyon rossz ha ilyen a puncim, hogy fogadjam el?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy nem olyan szép a puncim, mint mondjuk más lányoknak. Ugyanis saláta féle puncim van. Ez nagyon rossz, esetleg nem fog majd tetszeni a barátomnak?? Sok lánynak van ilyen, vagy egyáltalán nem? :( Ezen már annyit gondolkodtam, ezért is félek az első alkalomtól.

Tanácsokat, normális válaszokat kérek, köszönöm!!

2014. máj. 26. 18:42
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok nőnek van "salátás" puncija - hogy lehet így nevezni?! nevezzük annak, ami: nagy kisakjak -, pl. nekem. A férfiak egy részének ez kifejezetten izgató, mert a nagy kisajkakat pl. lehet nyalogatni, harapdálni. A férfiak másik részét többnyire nem zavarja a dolog. Ha már odáig eljutnak, hogy levetkőztessenek, nem fognak visszafordulni meg megutálni amiatt, hogy nagyok a kisajkaid.

Biztos van olyan, aki direktben utálja az ilyet, de olyan is van, aki utálja pl. a vékony nőket. Az én eddigi 3 barátom minden szempontból maradéktalanul elégedett volt a puncimmal :)

2014. máj. 26. 18:53
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
nyugi jó az :D
2014. máj. 26. 18:54
 3/34 anonim ***** válasza:
69%

Akiknek nem tetszik a puncid, és ezért nem akarnak veled lenni, azok nem is érdemelnek meg téged. Persze a másik véglet az, ha valaki csak azért akar veled lenni, mert éppen olyan amilyen.

Sok lánynak van ilyen. És sok fiú pont ezt szereti.

2014. máj. 26. 18:56
 4/34 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem nem lesz gond, ne aggodj, elfogad amilyen vagy :)

(kuldj egy kepet )

2014. máj. 26. 18:59
 5/34 anonim ***** válasza:
59%
Latszik, hogy meg fiatal vagy! Dehogy fogja erdekelni oket, hogy milyen a puncid. Legyel apolt es ennyi. Nekem az eddigi 5 pasim kozul mind imadta, leginkabb a mostani, aki mar a ferjem! Nyugi, nem lesz gond!! 26/N
2014. máj. 27. 00:30
 6/34 anonim ***** válasza:
40%
Nincs semmi baj a punciddal, hanem az értékrendeddel van gond. Ugyanis kívülről csak az arcod számít. Ha az szép és természetes, akkor szép lány vagy! A lényeg viszont a belső tulajdonságaid.
2014. máj. 27. 06:15
 7/34 anonim ***** válasza:
64%
Ne aggódj! Férfi létemre nekem kifejezetten tetszik ha méretes kisajkakkal találkozom. Számomra nagyon izgató.
2014. máj. 27. 06:54
 8/34 anonim ***** válasza:
15%
Teljesen jól van az így. (azért arra vigyázz, hogy ne legyen legalább 5 pasid 26 éves korodra. Nincs az rendjén, legyél igényesebb kicsit!..)
2014. máj. 27. 09:26
 9/34 anonim ***** válasza:
76%
Ahány punci, annyi féle. Mint ahogy ahány fül, orr, vagy akár fütyi.
2014. máj. 27. 10:05
 10/34 anonim ***** válasza:
82%

26 évesen 5 szexuális kapcsolatom volt.Ebből az 5.,a férjem.

Nem gondolnám,hogy ez sok.A mai 20 éves fiatalok,90 %-a már most túl van 5 szexuális kapcsolaton!15 évesen kezdik,én majdnem 18 voltam az elsőnél!

2014. máj. 27. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!