Nagyon rossz ha ilyen a puncim, hogy fogadjam el?
Az a gondom, hogy nem olyan szép a puncim, mint mondjuk más lányoknak. Ugyanis saláta féle puncim van. Ez nagyon rossz, esetleg nem fog majd tetszeni a barátomnak?? Sok lánynak van ilyen, vagy egyáltalán nem? :( Ezen már annyit gondolkodtam, ezért is félek az első alkalomtól.
Tanácsokat, normális válaszokat kérek, köszönöm!!
Nagyon sok nőnek van "salátás" puncija - hogy lehet így nevezni?! nevezzük annak, ami: nagy kisakjak -, pl. nekem. A férfiak egy részének ez kifejezetten izgató, mert a nagy kisajkakat pl. lehet nyalogatni, harapdálni. A férfiak másik részét többnyire nem zavarja a dolog. Ha már odáig eljutnak, hogy levetkőztessenek, nem fognak visszafordulni meg megutálni amiatt, hogy nagyok a kisajkaid.
Biztos van olyan, aki direktben utálja az ilyet, de olyan is van, aki utálja pl. a vékony nőket. Az én eddigi 3 barátom minden szempontból maradéktalanul elégedett volt a puncimmal :)
Akiknek nem tetszik a puncid, és ezért nem akarnak veled lenni, azok nem is érdemelnek meg téged. Persze a másik véglet az, ha valaki csak azért akar veled lenni, mert éppen olyan amilyen.
Sok lánynak van ilyen. És sok fiú pont ezt szereti.
Szerintem nem lesz gond, ne aggodj, elfogad amilyen vagy :)
(kuldj egy kepet )
26 évesen 5 szexuális kapcsolatom volt.Ebből az 5.,a férjem.
Nem gondolnám,hogy ez sok.A mai 20 éves fiatalok,90 %-a már most túl van 5 szexuális kapcsolaton!15 évesen kezdik,én majdnem 18 voltam az elsőnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!