Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon rossz ha ilyen a...

Girl016 kérdése:

Nagyon rossz ha ilyen a puncim, hogy fogadjam el?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy nem olyan szép a puncim, mint mondjuk más lányoknak. Ugyanis saláta féle puncim van. Ez nagyon rossz, esetleg nem fog majd tetszeni a barátomnak?? Sok lánynak van ilyen, vagy egyáltalán nem? :( Ezen már annyit gondolkodtam, ezért is félek az első alkalomtól.

Tanácsokat, normális válaszokat kérek, köszönöm!!

2014. máj. 26. 18:42
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
70%

Semmi baj nincs odalent,mindenki más.amig nem kènyelmetlen addig jo. Akkor feküdj le vele amikor úgy èrzed. Ha meg nem tud várni rád így járt,nem kèstèl le semmiröl.

Èn nem foglalkoztam vele hogy kinek Adjam oda,lènyeg h az elsö èjszaka után ne donjon ki.azaz ne legyek kihasználva :) nem lettem. 19 èvesen vesztettem el,nem kerestem komoly kapcsolatot,de azóta is együtt vagyunk 2 ève. Biztos az is számít, hogy ö már kicsajozta magát mert 9 èv van köztünk.

2014. máj. 31. 13:16
 22/34 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, 17 éves vagyok. Szerintem kifejezettem visszataszító, én is nagyon féltem hogy a barátom mit fog szólni hozzá, de kifejezetten tetszik neki nem is érti mi a bajom vele. Hidd el a pasik is ugyanennyit aggódnak hogy a szerszámuk hogy tetszik nekünk, úgyhogy ne aggódj :)
2014. jún. 9. 08:59
 23/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, aranyosak vagytok. :))

Remélem tényleg semmi gond nem lesz ebből. Utolsó válaszoló, neked se tetszik? Szerintem se valami szép... :( De nem tudok ellene mit tenni sajnos.

2014. jún. 9. 14:18
 24/34 anonim ***** válasza:
71%
Hát...én már le sem merem írni,mennyi volt ezek után! :D Pedig normális neveltetést kaptam,és nem izélt meg senki részegen egy discoban vagy itt-ott.
2014. jún. 27. 18:49
 25/34 A kérdező kommentje:
Én is már túl vagyok rajt. És én is normális neveltetést kaptam, 16 éves vagyok, igaz még csak 2szer történt meg a barátommal, de nagyon féltem tőle, de nem is volt vészes, sőt nagyon jó volt. :D És nem érdekli az sem, hogy milyen ott lent, sőt. Utolsó válaszoló, hány éves vagy?:D esetleg beszélgethetnénk privátban, ha van kedved.
2014. jún. 27. 19:49
 26/34 anonim ***** válasza:

Ne parázz!

Nekem meg görbe a farkam!

Csináljátok sötétben először.

2014. jún. 28. 12:24
 27/34 anonim ***** válasza:
12%
Nekem is ilyen és sose tetszett, az összes szexuális kapcsolatom közül 1 volt olyan akinek nem tetszett,de ő velem vesztette el a szüzességét.A mostani párom szereti és én is kezdem elfogadni.Megműttetni nem ajánlott, mert általában a nemi szervi műtétekkel az idegvégződéseket is megsértik, ami rontja a szexuális izgalmat.
2014. júl. 5. 20:51
 28/34 anonim ***** válasza:
69%

Ne nézegesd ne a sajátodat, se másokét, inkább a tükörben az arcocskádat nézegesd. Hamarabb elriad tőled egy pasi, mert teli vagy ragyával és mitesszerrel, zsíros a bőröd és csapzott a hajad, mint azért, hogy salátás a puncid.

Sötétben különben is minden tehén fekete. :)

2014. aug. 7. 09:54
 29/34 szamo77db ***** válasza:
Ha úgy igazán szerelmes lesz beléd egy fiú, ilyesmiért nem fog elhagyni!
2015. febr. 22. 20:58
 30/34 anonim ***** válasza:

Sok nőnek nagyobbak az sz.ajkai és a többségnek ki is lógnak.Ez tök normális.

A nemiszerv mérete,színe,formája eltérő.Van aki meg fehér bőrű és mégis szinte fekete színű a nemiszerve.

Férfiaknál is kevés pasi van akinek formás,szép nemi szerve lenne.

Ott is van akinek logosnak tűnik a heréje,vagy túl nagynak,kicsinek,vagy túl eres a nemiszerve stb.

De ha valakivel összejösz és nem csak egy sexuális alkalomra akkor nem csak egy testrész fog érdekelni.

2015. márc. 7. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!