Nagyon rossz ha ilyen a puncim, hogy fogadjam el?
Az a gondom, hogy nem olyan szép a puncim, mint mondjuk más lányoknak. Ugyanis saláta féle puncim van. Ez nagyon rossz, esetleg nem fog majd tetszeni a barátomnak?? Sok lánynak van ilyen, vagy egyáltalán nem? :( Ezen már annyit gondolkodtam, ezért is félek az első alkalomtól.
Tanácsokat, normális válaszokat kérek, köszönöm!!
Semmi baj nincs odalent,mindenki más.amig nem kènyelmetlen addig jo. Akkor feküdj le vele amikor úgy èrzed. Ha meg nem tud várni rád így járt,nem kèstèl le semmiröl.
Èn nem foglalkoztam vele hogy kinek Adjam oda,lènyeg h az elsö èjszaka után ne donjon ki.azaz ne legyek kihasználva :) nem lettem. 19 èvesen vesztettem el,nem kerestem komoly kapcsolatot,de azóta is együtt vagyunk 2 ève. Biztos az is számít, hogy ö már kicsajozta magát mert 9 èv van köztünk.
Köszönöm az eddigi válaszokat, aranyosak vagytok. :))
Remélem tényleg semmi gond nem lesz ebből. Utolsó válaszoló, neked se tetszik? Szerintem se valami szép... :( De nem tudok ellene mit tenni sajnos.
Ne parázz!
Nekem meg görbe a farkam!
Csináljátok sötétben először.
Ne nézegesd ne a sajátodat, se másokét, inkább a tükörben az arcocskádat nézegesd. Hamarabb elriad tőled egy pasi, mert teli vagy ragyával és mitesszerrel, zsíros a bőröd és csapzott a hajad, mint azért, hogy salátás a puncid.
Sötétben különben is minden tehén fekete. :)
Sok nőnek nagyobbak az sz.ajkai és a többségnek ki is lógnak.Ez tök normális.
A nemiszerv mérete,színe,formája eltérő.Van aki meg fehér bőrű és mégis szinte fekete színű a nemiszerve.
Férfiaknál is kevés pasi van akinek formás,szép nemi szerve lenne.
Ott is van akinek logosnak tűnik a heréje,vagy túl nagynak,kicsinek,vagy túl eres a nemiszerve stb.
De ha valakivel összejösz és nem csak egy sexuális alkalomra akkor nem csak egy testrész fog érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!