Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek, ha nem tudom...

Mit tegyek, ha nem tudom kivenni a tampont?

Figyelt kérdés
Először használok tampont. A felhelyezéssel nem volt gond, de most már nagyon kellemetlennek érzem és szeretném kivenni, de mikor megpróbáltam, nagyon fájt :S Lehet, hogy nem szívta meg magát még eléggé, várjak még? Vagy mit csináljak?
2014. máj. 21. 22:42
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
89%
Ki írta, hogy cserélje mindenki 8 óránként? Cserélje, ha megtelik, de nem órákra osztra, főleg ha még meg se telt, aztán kb. ki kell rángatni. Marha egészséges.
2014. máj. 21. 23:31
 32/42 anonim ***** válasza:
40%

Ez szép háború volt... :)

#73 amúgy elég rémes vitakultúrád van. Bocsi, nem folyok bele.

Kérdező, megszülted már? Mert ha nem, nekem van egy jó módszerem.

2014. máj. 21. 23:33
 33/42 anonim ***** válasza:
40%
Ja, és amúgy ha 4 óra alatt nem telik meg a tampon, akkor már nem kell hordani. Akkor már betét kell. Én így tudom.
2014. máj. 21. 23:34
 34/42 anonim ***** válasza:
59%
Miért lenne rémes vitakultúrám??? Még én vagyok lecseszve, nem is az, aki nem ért semmit :D
2014. máj. 21. 23:34
 35/42 anonim ***** válasza:
53%
Pff szép is lenne, ha betét kéne. Mint már írtam a normál tampon 6 óra hosszán bent lehet.
2014. máj. 21. 23:37
 36/42 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nem értettétek egymást :) Ő is az egészségügyileg átlagosan javasolt időtartamot mondta, meg te is, bár 81es szerintem inkább a normál tamponról, te meg a szuperről. Kis elbeszélés egymás mellett.

A rossz vitakultúra a sokfelkiáltós kirohanás, amiben kiforgatod, amit írt, aztán a leidiótázás. Ti tudjátok.

na mivan a kérdezővel mert kezdek álmos lenni.

2014. máj. 21. 23:39
 37/42 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert én pont azt látom, hogy leírtam, hogy 8 óráig lehet bent papíron, erre letámadt, hogy én 8 óráig bent tartom a tampont :D

Ő meg azt írta, hogy 3 óránként cserélni KELL.

2014. máj. 21. 23:40
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Ezz fogalmazásbeli dolog. 8 óráig lehet benn = nyolc óránként cserélni kell (legkésőbb), őszerinte meg 3 óráig lehet benn = 3 óránként cserélni kell (legkésőbb). Véleményütközés az van, de egyéb miatt baxtatni felesleges, ahány tampon, annyi hasznlati utasító és annyiféle időtartam. Ezt mondom hogy elbeszéltetek egymás mellett. Szerintem ő sem parancsra értette, később írták is hogy az egyéni eltérések mindenkinél lehetnek. Csak az idiótázást nehezen lehet bírni, mikor egy láthatóan kezdő szerencsétlenkedik itt a kérdésben és csk tanácsot adna az ember, legjobb tudása szerint. Múltkor kutyás kategóriában én is le lettem támadva, mert nem jól tudtam az árát az egyik hülyeségnek. Szóval szerintem ez fos, így ekézni a másikat. Okos enged, ez ő volt ebben az esetben, ezt megállapíthatjuk.

Na kérdező, énszerintem már rég alszol, de ha véltlenül még mindig 'szülsz', akkor próbáld zuhannyal, és ha lehet, törökülésben. A legkönnyebb szülés, amiben valaha részed lesz :)

Na én go aludni.

2014. máj. 21. 23:48
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem semmi, valamit kérdeztek és a válaszok 90%-a nem is azzal foglalkozik.

Kérdező: Sikerült végül kivenni? Elsők között írtam, csak kíváncsi vagyok végül mire jutottál.

2014. máj. 22. 00:37
 40/42 anonim ***** válasza:
Erre van egy tuti tippem, nemrég jöttem rá. Ha nem jön ki a tampon, akkor - minden vicc nélkül - izgasd fel magad rendesen. Utána már simán kicsúszik. Nálam bevált, egy próbát megér.
2014. máj. 22. 06:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!