Mit tegyek, ha nem tudom kivenni a tampont?
Figyelt kérdés
Először használok tampont. A felhelyezéssel nem volt gond, de most már nagyon kellemetlennek érzem és szeretném kivenni, de mikor megpróbáltam, nagyon fájt :S Lehet, hogy nem szívta meg magát még eléggé, várjak még? Vagy mit csináljak?2014. máj. 21. 22:42
1/42 anonim válasza:
Guggolj le, próbáld kinyomni. Vagy ülj bele egy kád vízbe, akkor megtelik vízzel és könnyebb kiszedni.
2/42 Deliverance válasza:
A tampont 3 óránként ki kell cserélni mindenképpen. Próbálj meg ellazulni kicsit, és óvatosan húzd ki.
3/42 anonim válasza:
Miért kéne 3 óránként cserélni????
4/42 A kérdező kommentje:
Még nincs annyi, durván másfél órája lehet benn
2014. máj. 21. 22:47
5/42 anonim válasza:
Még nem telt meg, hagyd még, vagy ha nagyon zavar, guggolj le, nyomj, és kijön. A kádas megoldás sem rossz.
Fájni fog - néha nekem annyira fáj, hogy könnyezik a szemem, de ki kell szedni, mert hosszú ideig sem lehet fenn.
6/42 anonim válasza:
nem szívta meg magát eléggé. És azért kényelmetlen, mert nincs a helyén. :)
Goggolj le, vagy tedd fel az egyik lábad a wc-re, és húzd ki! Kellemetlen lesz, de nem fog fájni. :)
És ne stresszelj, majd belejössz! :)
7/42 anonim válasza:
1,5 óra után miért akarod kiszedni?
9/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
7. Azért, mert - valószínű, nem jól tettem fel - nagyon kényelmetlen, és szeretnék tőle megszabadulni inkább..
2014. máj. 21. 22:54
10/42 anonim válasza:
22:47-es azért kell három óránként cserélni, mert fertőzést kaphatsz, plusz dugóként működik, és benn tartja a pangó vért. Bele lehet gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!