Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek, ha nem tudom...

Mit tegyek, ha nem tudom kivenni a tampont?

Figyelt kérdés
Először használok tampont. A felhelyezéssel nem volt gond, de most már nagyon kellemetlennek érzem és szeretném kivenni, de mikor megpróbáltam, nagyon fájt :S Lehet, hogy nem szívta meg magát még eléggé, várjak még? Vagy mit csináljak?
2014. máj. 21. 22:42
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
36%

10-es: nem kell 3 óránként cserélni, a normál tampon 6 órát lehet bent,a plus 8 órát.

És mi az, hogy dugóként műkődik? Akkor hogy folyik ki, ha megtelik? Szivacsként műkődik, nem pang benne a vér, magába szívja, a benne lévő vérrel nem érintkezel, csak ami benned van.

2014. máj. 21. 22:58
 12/42 anonim ***** válasza:
54%
10: Átengedi a vért.
2014. máj. 21. 23:08
 13/42 anonim ***** válasza:
81%
Ráadásul az indokolatlan csere felsérti a hüvely falát...
2014. máj. 21. 23:09
 14/42 anonim ***** válasza:
40%

10 vagyok. nem mondtam, hogy nem engedi át a vért, de ... most őszintén, próbáltátok már? Ööö...nem fogja az összeset átengedni, ezt elárulom. És egészségtelen.

Ahhoz meg gratulálok, hogy 8 órát benn tartjátok. Végül is drága, mit pazaroljuk, nem? Ha viszket, majd veszünk Canesten Kombit, gondolom.

Csak az a bosszantó, hogy egy szemmel láthatóan kezdő embernek reklámozzátok az egészségtelen húzásokat.

2014. máj. 21. 23:12
 15/42 anonim ***** válasza:
67%

Mert a tied aztán jobb :D sértse fel a hüvelye falát indokolatlan 3 órás cserével...

Azt írtam, hogy papíron mennyit lehet bent, nem azt, hogy 8 óránként cserélem...

2014. máj. 21. 23:14
 16/42 anonim ***** válasza:
38%

Már miért sértené fel? A tampon akkor sért, ha nem vérzel eléggé. Én pl akkor már nem is használom, mert dörzsöl. Főleg ha a menstruációs elején vagy, simán lehet akár óránként is cserélni.

Nem nagyon menstruáltál még, mi? :) Férfi vagy? :)

2014. máj. 21. 23:18
 17/42 anonim ***** válasza:
14: Próbáltam. Nekem egy 90 perces edzésre megtelik egy tampon + egy betét csurig, úgyhogy próbáltam.
2014. máj. 21. 23:18
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok férfi, nő vagyok, és 12 éve menstruálok, és régóta tampont használok.

Képzeld el nem mindenki vérzése ugyanolyan erős.

Nekem első napon kell 3 óránként cserélni, utána 3 óránkénti cserénél felsértené a hüvelyemet, mert nem telik meg. A tisztasági meg nem lenne neki elég.

2014. máj. 21. 23:19
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
És dehogynem engedi át az egészet, tulajdonképpen egy szivacs, láttál már szivacsot?
2014. máj. 21. 23:20
 20/42 anonim ***** válasza:
38%
17-es, te most közölted velem, hogy tamponnal is át lehet ázni, és neked már sikerült. Captain Obvious, ezt eddig is tudtuk. A lényeg az, hogy maradhat felette megalvadt vér, és ezt jobb elkerülni. Csúnya dolgokat lehet kapni tőle.
2014. máj. 21. 23:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!