Mit tegyek, ha nem tudom kivenni a tampont?
10-es: nem kell 3 óránként cserélni, a normál tampon 6 órát lehet bent,a plus 8 órát.
És mi az, hogy dugóként műkődik? Akkor hogy folyik ki, ha megtelik? Szivacsként műkődik, nem pang benne a vér, magába szívja, a benne lévő vérrel nem érintkezel, csak ami benned van.
10 vagyok. nem mondtam, hogy nem engedi át a vért, de ... most őszintén, próbáltátok már? Ööö...nem fogja az összeset átengedni, ezt elárulom. És egészségtelen.
Ahhoz meg gratulálok, hogy 8 órát benn tartjátok. Végül is drága, mit pazaroljuk, nem? Ha viszket, majd veszünk Canesten Kombit, gondolom.
Csak az a bosszantó, hogy egy szemmel láthatóan kezdő embernek reklámozzátok az egészségtelen húzásokat.
Mert a tied aztán jobb :D sértse fel a hüvelye falát indokolatlan 3 órás cserével...
Azt írtam, hogy papíron mennyit lehet bent, nem azt, hogy 8 óránként cserélem...
Már miért sértené fel? A tampon akkor sért, ha nem vérzel eléggé. Én pl akkor már nem is használom, mert dörzsöl. Főleg ha a menstruációs elején vagy, simán lehet akár óránként is cserélni.
Nem nagyon menstruáltál még, mi? :) Férfi vagy? :)
Nem vagyok férfi, nő vagyok, és 12 éve menstruálok, és régóta tampont használok.
Képzeld el nem mindenki vérzése ugyanolyan erős.
Nekem első napon kell 3 óránként cserélni, utána 3 óránkénti cserénél felsértené a hüvelyemet, mert nem telik meg. A tisztasági meg nem lenne neki elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!