Hogyan kell kivenni a tampont?
Figyelt kérdés
Múltkor amikor megvolt sikerült feltennem (első alkalom) megvártam míg megtelt és amikor ki akartam venni nem akartam gyorsan hízni mert féltem h elszakadt vagy ilyesmi, de lassan meg olyan kellemetlen volt. A másik meg hogy miközben hízom folyik ki a vér. Ezt még otthon meg tudom oldani, hogy a kád fölé ülök na de mi van ha ez iskolában vagy máshol történik?2013. júl. 25. 10:08
1/7 anonim válasza:
nem kell lassan húzni mert nem fog elszakadni, nekem legalábbis még nem szakadt el ;)
2/7 anonim válasza:
mit kell ennyit vele variálni?! kád fölött ne szórakozz már! wc fölött simán kilehet húzni, és nem fog elszakadni. és nem a véred folyik hanem ahogy a hüvelyedhez nyúlsz az kicsit véres főleg ha előtte betétet használtál.
17/L
3/7 anonim válasza:
A WC felett húzd ki, hogy a vér a WC-be follyon. Gugolj a wc fölé, és készíts elő papírt, amibe csomagold be a használtat. A Wc-be dobni nem szabad, eldugulhat tőle.
4/7 anonim válasza:
Maradj a wc felett es ugy huzd ki! Utana vegyel papirt amibe becsomagolod a tampont, utana meg torold meg magad wc papirral.
5/7 anonim válasza:
Nem szakad el a zsinór!! Én 48 éves vagyok és mindig tampont használtam,de még a zsinór soha nem szakadt el.
Ha mégis akkor a fel nyúlsz és kiszeded az újacskáddal,úgy,hogy közben nyomsz. Ennyi!
6/7 anonim válasza:
:) Én meg pisilni nem tudok felhelyezett tamponnal,mert úszik az egész a pisiben. Nem tudom hogy csinálják mások! :)
7/7 anonim válasza:
Ha olyankor pisilek,a tampon vezetőszálát megfogom a kezemmel és elhúzom hátra,h ne lógjon oda.Így nem lesz pisis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!