Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhes vagyok? 10 napja,...

Terhes vagyok? 10 napja, hogy együtt voltam barátommal,5napja késik a mensim és 3 napja fáj alul a hasam és a nemiszervem felül. Sokat srtesszelek mostanában. Félek, hogy terhes vagyok.

Figyelt kérdés
terhesség

2014. máj. 4. 23:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jó, de azt is tudd, hogy nagyon sok a pár napos, 1-2-3 hetes várandósság, amit észre sem vesznek. Attól, hogy esetleg most megfogant és azt érzed (de mensi előtt is ugyanilyen fájdalmak vannak amúgy, főleg, ha késik, mert akkor jobban feszül!), még nem biztos, hogy jövő péntekig megmarad a baba. Ilyenből sokkal több van, mint születésből.

Beszélj a babával, küldd el! Mondd neki, hogy nem vállalod, és ne szülessen ide!

2014. máj. 5. 01:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Írtam hogy 3-4 nap múlva tesztelj akkor valoszinüleg kimutatja már! Én ismerek olyan párt akiknek 4 év után csúszott be megszakitással! Ezt csak annak szabad alkalmazni akinêl nem olyan nagy baj ha becsuszik!
2014. máj. 5. 07:53
 13/13 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Megnyugtatásul:

Ha napra pontos a ciklusod egyébként, akkor 5 nappal menses előtt elég kicsi az esélye hogy teherbe ess, elvileg rég túl vagy a peteérésen.

A kellemetlen rész:

Semmi sem 100% a biológiában, ha mindig csak megszakítással védekeztek, és egészségesek vagytok, előbb-utóbb becsúszik a baba.

4-5 nap múlva már érdemes lesz tesztelni, ha addig nem jön meg.

Egyébként a fájdalom amit leírtál inkább valami fertőzésnek tűnik, vagy felfázásnak, ettől késhet is a menses pár napot. Ezt viszont minél előbb meg kéne mutatni nődokinak, mert magától nem fog elmúlni.

Persze nem vagyok doki, csak tippelek.

2014. máj. 5. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!