Terhes vagyok? 10 napja, hogy együtt voltam barátommal,5napja késik a mensim és 3 napja fáj alul a hasam és a nemiszervem felül. Sokat srtesszelek mostanában. Félek, hogy terhes vagyok.
Figyelt kérdés
terhesség2014. máj. 4. 23:15
1/13 anonim válasza:
3-4 nap mulva tezstelj s kiderül terhes vagy-e. Védekeztetek? ha igen akkor valószinüleg nem vagy terhes csak késik és hamarosan megjön. Bárkinél elöfordul néha, nem vagyunk gépek.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem használtunk gumit,de már 2 éve semmi gond nem volt,nem ment belém, se az előváladéktól se volt semmi gond már 2 éve. nemtudom mi a baj.
2014. máj. 4. 23:19
3/13 anonim válasza:
Van az a mondás, hogy "addig jár a korsó a kútra".. biztos te is ismered..
4/13 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást kértem..hanem segítséget! :)
2014. máj. 4. 23:25
5/13 anonim válasza:
Szerintem ez segítség volt, nem kioktatás.
Nekem zex nélkül is volt, van ilyen, stressztől, fogyástól, méhnyh-m nem tudott megvastagodni.
De ha veled két év alatt nem volt ilyen...miért nem veszel tesztet?
6/13 A kérdező kommentje:
5napja késik a mensi és 10 napja voltam barátommal, nem lenne korai egy teszt?
2014. máj. 4. 23:35
7/13 anonim válasza:
És mi mit tudunk segíteni? Vegyél tesztet, mi nem tudjuk megmondani, hogy terhes vagy-e. Egyébként ha ilyen régóta együtt vagytok, miért nem védekeztek?
8/13 anonim válasza:
Hát nem tudsz mást csinálni, mint tesztelni. Rá van írva, mikor ideális, hány napot kell még várni hozzá.
Egyébként még nem késett sokat, egyáltalán nem biztos, hogy babát vársz.
9/13 anonim válasza:
Hát az én ismerősöm is azt mondta, hogy dehát évek óta nem volt baj. Most 8 hónapos babás.
Mi nem tudhatjuk, hogy csak a stressztől késik vagy a baba miatt nem jön meg. Tesztelj.
10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon zavar ,hogy nem erzem a szokasos derekfajast amit a menstruacio okoz,helyette pentek ota faj a hasam alja kis szunetekkel.
2014. máj. 5. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!