Túl nagy a mellem. Már fáj tőle a hátam. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és már a 85D-s kosarakat is kinőttem és nem hordok push up melltartókat. Nagyon zavar, hogy ekkora a mellem, hiszen idén ballagok, és a blúzomat is át kell szabni, mert a XXL-es felső mellmérete is kicsi. Már a hátam is borzasztóan fáj. Tudok ajánlani valamit?2014. máj. 4. 18:55
21/25 anonim válasza:
Ja és természetesen ezért már primitív vagyok, a kismellű nők szerint:D
22/25 anonim válasza:
Nekem ugyan kicsi a mellem, de belátom, nyilván vonzó lehet a férfiaknak egy telt kebel. De azért az egészség és a jó közérzet fontosabb. Ha megműttetné (majd később), még akkor is viszonylag nagy maradna egyébként.
23/25 anonim válasza:
Ó,nem! A megfogalmazás volt kicsit rossz. A primitív alatt azt értem,hogy egyszerű vidéki körökben még ma is megvan az a felfogás,hogy ha egy nőnek nagyok a mellei,a feneke,akkor biztosan könnyen teherbe esik és szül,szoptat sok gyereket. De ez nem igaz mint tudjuk.
Amúgy nincs kis mellem,igaz nagy sem. A 80B kosár szerintem teljesen átlagos :)
24/25 Manka68 válasza:
Én a D kosarat 50 kilóval hordom, a csontjaim inkább vékonyak, mint erősek, és nem, nem fáj tőle a hátam!
Szerintem a kérdezőnek is inkább más okozza a hátfájdalmat. :-)
25/25 anonim válasza:
Ne szomorkodj,nekem is hamar megnőttek most 19 évesen mell:92 derék:68 csípő:97 160cm 52 kg. Nehezen de majd megtanulsz vele élni hidd el,nem is fog zavarni. Más százezreket költ,hogy akkora legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!