Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretném valahogy elérni...

Szeretném valahogy elérni hogy nagyobbodjon a mellem. Hogy tegyem? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Még csak 7.es vagyok de sok osztálytársaim nagy része fejlettebbek nálam. csak azt szeretném hogy lehessen melltartóm de ne csak ilyen top, amiben nincs semmi..valamilyen speciális étrenddel elérhetnék kicsit nagyobb melleket, meg hogy gyorsabban nőjön? köszii :S
2009. okt. 9. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem sehogy nem érheted el, ez van ezt kell szeretni, mindenki más ütemben fejlődik. Most gondolj bele, azt tudod befojásolni, hogy mekkorára nőjön a tenyered, a lábad, az orrod? Nem, akkor a melledet miért tudnád?

Elárulom neked, hogy nekem egész általános iskolában szinte nem is volt mellem, a többieknek meg már igen, mondjuk engem nem is érdekelt, nem foglalkoztam vele, most meg nagy melleim vannak, és formásak, rendesen hason sem tudok aludni tőlük. Magától.

Lehet te is így jársz, úgyhogy élvezd még ki, hogy kényelmesen alhatsz hason.

2009. okt. 9. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha lenne is valamilyen bogyó ami megnöveszti a melleket azt akkor se lenne tanácsos egy ilyen fiatal lánynak beszednie.

Lehet hogy te későn érő típus vagy."Csak azért hogy lehessen melltartód"? ez meg aztán elég buta indok :S

2009. okt. 10. 10:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Most komolyan az a legnagyobb problémád hogy 13-14 éves létedre hogy túl kicsi a melled? Biztos későn érő típus vagy.
2009. okt. 10. 10:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi. nem nem azért hogy melltartót vehessek fel, azért ennyire nem vagyok hülye :D
2009. okt. 10. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nagy van, és én is 7.-es vagyok és nagyon rossz... Sokkal jobban örülnék ha kisebb lenne:) Biztos h neked is lesz melled csak lehet h kicst később!:)
2009. okt. 11. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!