Szeretném valahogy elérni hogy nagyobbodjon a mellem. Hogy tegyem? Mit ajánlotok?
Nem sehogy nem érheted el, ez van ezt kell szeretni, mindenki más ütemben fejlődik. Most gondolj bele, azt tudod befojásolni, hogy mekkorára nőjön a tenyered, a lábad, az orrod? Nem, akkor a melledet miért tudnád?
Elárulom neked, hogy nekem egész általános iskolában szinte nem is volt mellem, a többieknek meg már igen, mondjuk engem nem is érdekelt, nem foglalkoztam vele, most meg nagy melleim vannak, és formásak, rendesen hason sem tudok aludni tőlük. Magától.
Lehet te is így jársz, úgyhogy élvezd még ki, hogy kényelmesen alhatsz hason.
Ha lenne is valamilyen bogyó ami megnöveszti a melleket azt akkor se lenne tanácsos egy ilyen fiatal lánynak beszednie.
Lehet hogy te későn érő típus vagy."Csak azért hogy lehessen melltartód"? ez meg aztán elég buta indok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!