Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Túl nagy a mellem. Már fáj...

Túl nagy a mellem. Már fáj tőle a hátam. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és már a 85D-s kosarakat is kinőttem és nem hordok push up melltartókat. Nagyon zavar, hogy ekkora a mellem, hiszen idén ballagok, és a blúzomat is át kell szabni, mert a XXL-es felső mellmérete is kicsi. Már a hátam is borzasztóan fáj. Tudok ajánlani valamit?

2014. máj. 4. 18:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
És még valami. Ha nem így lenne,gondolod,hogy a TB állná az ilyen műtéteket?!
2014. máj. 5. 20:27
 12/25 anonim ***** válasza:
50%
Azt, hogy a TB támogatja a D kosárnál azért extrémebb méretek miatt találhatták ki. Bár a még nagyobb mellek még gyönyörűbbek.
2014. máj. 5. 20:41
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 10-es!

8-as vagyok, ahogy a 12-es írta, ez inkább nagyobb kosárméretre találták ki. És tudom, hogy fáj tőle a gerinc, látom a családban.

De mindenki azt csinál amit akar, én csak elmondtam a véleményemet, és a tapasztalatomat.

2014. máj. 5. 22:51
 14/25 anonim ***** válasza:
85%
Én is. Egyébként a testalkattól is számít,hogy kinek mi már a nagy és mi fog problémákat okozni. Van akinek a D kosár még nem számít annak (egy erős csontú,"nagy darab nőnek"),de nem csak ők vannak akiknek ekkora mellük van. Arra nincsen szabály,hogy csak mondjuk E kosártól felfelé van-e szükség a műtétre. Mindig egyéni elbírálás alapján történik.
2014. máj. 6. 09:02
 15/25 anonim ***** válasza:
38%
Nekem a családomban volt ilyen nő,ráadásul dolgoztam plasztikai sebész mellett. Ezt csak azért írom,mert nem pusztán laikusként szóltam hozzá! Az a baj,hogy itt gyakran a laikusok úgy gondolják ők jobban tudnak mindent,mert 1x már láttak ilyen-olyan problémákat,betegségeket. Értsétek meg nem lehet mindenre sablont húzni!
2014. máj. 6. 09:19
 16/25 anonim ***** válasza:
24%
Én akkor is azt mondom, hogy nem kellene erre a szegény fiatal lányra rátukmálni a műtét, hátha a többi, eddig felsorolt módszer segít a nélkül is. A nagy melleknek azért meg van az előnyük is, hiszen gyönyörűek.
2014. máj. 6. 20:15
 17/25 anonim ***** válasza:
Csak annyit tennék még hozzá a kérdéshez,hogy senki, MÉG ÉN SEM akarom rábeszélni a kérdezőt a műtétre!!! A lehetőségeket írtam le. A megfelelő melltartó viselése,sőt a hátizom erősítése sem mindig elég! És itt nem a szépségről van szó!
2014. máj. 7. 23:01
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert nagyok a mellek még nem biztos hogy gyönyörűek!

Ne keverjük már a fogalmakat!!

2014. máj. 11. 08:40
 19/25 anonim ***** válasza:
De igen,legalábbis sok primitívebb férfi szerint igen. Nagy mellek,nagy fenék :)
2014. máj. 11. 11:16
 20/25 anonim ***** válasza:
49%
A nagy, igazi mellek nem 100%, hogy gyönyörűek, csak mondjuk 90. Ellenben a kicsik szerintem sehogy se szépek.
2014. máj. 11. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!