Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a bajom? 16/L

Mi lehet a bajom? 16/L

Figyelt kérdés
2 héttel azelőtt hogy megjött egy hétig fájt a hasam előbb a jobb, majd a bal oldalon..Aztán ez abbamaradt és egy hét múlva megjött és nagyon sok volt és a 3. naptól nagy alvadt vér darabok is voltak..A második napon pedig iszonyún görcsöltem és hányingerem volt, ezért kaptam infulziót..Ráadásul 10 napig volt meg de az utolsó 3 napon már kevés volt. Aztán erős barnás folyásom volt 3 napig kb.. Azóta halvány barna már inkább sárga folyásom van és 2 napja fáj és érzékeny a hüvelyem környéke...Szex közben és után pedig erős égő érzést tapasztaltam ezért abba is hagytuk...Mi lehet a baj?

2014. máj. 2. 23:17
 1/2 anonim válasza:
terhes vagy :\
2014. máj. 2. 23:19
 2/2 anonim ***** válasza:
az első fele szerintem mivel még szinte gyerek vagy és nem állt be rendesen a mesid, az égő érzés meg vagy gomba, vagy valami hasonló nyavaja...
2014. máj. 3. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!