Barnás váladék volt az alsó fehérneműmön mi lehet a bajom?
Barna hüvelyváladék :
4 oka:
Nőgyógyászati fertőzés.
Fogamzásgátló tabletta szedése.
Enyhébb hormonális rendellenesség.
A ciklus közepén a peteérés kísérőjelensége.
mert kevés a vér, mire leér, megalvad
nincs semmi bajod, menstruálsz
Nem valószínű, hogy bajod lenne. Hány éves vagy...bizonyos kor fölött hormonhiany miatt kezdődhet így a menszesz. (egyik elozo idezte a 4 okot ez aközött szerepelt (hormonrendellenesseg), de azert nem veszes, lehet atmeneti problema is.
Nekem par éve egyszercsak kezdődött ez a barnásan indulö menszesz, sokaig azt hittem nem gond, aztan kozepidoben is kis barnazas, na az hiaba a peteerest is jelezheti magyarazat, nekem nem tetszett. Aztan kozben mas miatt kiderult, dermoid ciszta volt az egyik petefeszken. Azt kimutottek, utana kozepidos barnazas soha tobbet nem volt, de sajnos a menszesz elejen levo barnazas egy vetelest kovetoen visszatert. (a mutet es a veteles kozott rendesen kezdodott a verzesem).
Ezt csak azert irtam le, mert 99%, hogy ezt egyszeri alkalommal nem kell komolyan venni, de ha nem tinedzser vagy, hanem evek ota menstualsz, akkor ha eddig soha nem így kezdődött a te sajat menszeszed, hanem ez új jelenség és egy hónap múlva ismétlődik, akkor menj el nőgyógyászhoz.
t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!