Miért fáj a mellem mindig a ciklus felétől, amíg meg nem jön? Annyira utálom már? 17 éevs lány.
Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 10:04
1/6 anonim válasza:
Premenstruációs szindróma,sok nőnél van,egyik tünete a mellfeszülés.A szervezet visszatartja a vizet a szövetekbe,ezért dagad,meg feszül,ezért vagy 1-2 kilóval is több.Nekem mióta az eszem tudom feszül előtte a mellem,innen is tudom hogy kb mikor kell megjönnie.Ha nagyon zavar,szedj előtte egy-két héttel B vitamint,enyhítheti valamelyest a tüneteket.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,de 2 hónapja Premenst szedek és nem segít.
2009. dec. 24. 11:32
3/6 anonim válasza:
Értem,talán mert ez normális,és ezért kár is kezelni..engem pl nem zavar.
4/6 anonim válasza:
Ha annyira kellemetlen,nincs valami hormonproblémád esetleg és emiatt lehet ??
5/6 A kérdező kommentje:
Voltam már nőgyógyásznál,uh-val megállapította,hogy PCO van.
2009. dec. 24. 15:22
6/6 anonim válasza:
A PCOs betegségek meg a premenstruációs tünetek szerintem nem függnek össze. Nekem a hasam szokott fájdogálni menszi előtt egy héttel, menszi alatt végig. Majd megőrülök tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!