Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon felek, mikor fog megjonni?

Nagyon felek, mikor fog megjonni?

Figyelt kérdés
mar joideje feher valadek van a bugyimon ezt gondolom ertitek...nagyon felek ha egyszer iskolaban pl allok fel es veres lesz a cuccom vagy egyeb ciki helyzetektol...mit csinaljak?hogyan nyugtassam magamat? 13/L.

2014. ápr. 7. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindig legyen nálad betét. MINDIG MINDENHOL. Az első vérzés nem szokott nagyon erős lenni, úgyhogy nem hiszem, hogy a teljes átázástól félned kell, de ha ez megnyugtat, akkor kezdj el tisztasági betétet hordani CSAK ADDIG, amíg meg nem jön. Utána ne hordd folyamatosan, mert nem tesz jót, csak amikor várod a vérzést!
2014. ápr. 7. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Előfordulhat hogy bármikor megjön de elsőnek többnyire ilyen barnàzás szokott lenni nem pedig erős vèrzès.Én is a tisztasági betétet ajánlanám.Vékony, nem zavar hogy a bugyiban van és nem lesz maszatos a bugyid, ha megjön kicseréled vastagabbra ami mindig legyen nàlad, vagy kabátzsebben, vagy táskában ha a suliban vagy.
2014. ápr. 7. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Így igaz, vigyél magaddal betétet mindig.
2014. ápr. 8. 11:12
 4/6 anonim válasza:
Ne aggódj ezen.:) Nincs benne semmi.. De elöttem lévőknek igaza van most hogy megnyugodj rakj tisztaságit utána pedig tényleg mindenhol legyen nálad betét!:) És nem lesz semmi baj!:) (veled egyidős lány).
2014. ápr. 8. 16:16
 5/6 A kérdező kommentje:
es peldaul ha iskolaban vagyok majd ha meg fog jonni hogyan csereljek h ne lassanak vagy ne cikizzenek ha meglatjak?
2014. ápr. 8. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Vécében cseréled. Oda meg úgy viszed ki, hogy fogod és felkapod az egész neszeszered és kiviszed, vagy bemész a wc-be a teljes táskáddal együtt (pl. folyosón közlekedéskor), vagy eleve a zsebedben tartod, vagy óvatosan kiveszed a táskádból és az összeszorított öklödbe gyűröd. Hidd el, senki se azt fogja figyelni, hogy kikandikál-e a betét széle az öklödből. Amikor én kamasz voltam, nálunk ezzel kapcsolatban soha nem történt semmilyen cikizés. Meglepő, de ezt még a kamaszfiúk is megértik (vagy esetleg félnek beszólni, mert esetleg ők is kaphatnak kínos kérdéseket :)
2014. ápr. 8. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!