Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a gond? Stressz,...

Mi lehet a gond? Stressz, terhesség, vagy más? Eléggé félek.

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy kb egy hónapja vettem észre, hogy puffad az alhasam. De nem gázoktól, illetve nincs székrekedésem, naponta megyek WC-re, de utána sem lapul le. Olyan, mint amikor vizesedek menstruáció előtt. Leginkább feszítő érzésre hasonlít, kellemetlenül érzem magam tőle, és időnként enni se nagyon tudok, rögtön teltségérzetem lesz. Szombaton este kb 10 percenként kellett járnom pisilni, de reggelre elmúlt.

A dologhoz hozzá tartozik, hogy fogamzásgátlót szedek. Rendesen szedtem, nem hagytam ki, nem volt hasmenésem, nem hánytam, illetve más gyógyszert sem szedtem. Hébe-hóba megittam délután, vagy reggel egy kakukkfű teát (a Jangeet este veszem be). A "vérzésem" is rendesen megjött, várt időben, szokásos mennyiségben, normál színű és állagú volt, magyarul semmi furcsát nem észleltem.

Mi lehet ez? Volt már valakinek hasonló? Mostanában nagy a nyomás rajtam, okozhatja esetleg stressz?

Köszönöm a válaszokat! :)

2014. márc. 2. 18:10
 1/1 anonim válasza:
Menj orvoshoz,az lesz a legjobb.
2014. márc. 2. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!