Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ugye semmi gond nem lehet...

Ugye semmi gond nem lehet ebből? Terhesség?

Figyelt kérdés

A menstruációm után pár nappal a barátom bedugta a péniszét óvszer nélkül a hüvelyemben de utána ki is vette.

Most a hétvégén pedig tele volt engedve a kád vízzel és úgy dugta be nem élvezett el se ő,se én.És amint tudjuk a sperma a vízben nem életképes. Szerintem nem sok esély van a terhességre.

Vagy talán tévedek? (1 napja késik...de pár napja sokat görcsöl a hasam)

Azért is késhet mert ezen idegeskedem?

2011. jan. 18. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Most a hétvégén pedig tele volt engedve a kád vízzel és úgy dugta be nem élvezett el se ő,se én."

Ha bedugta akkor tök mindegy, hogy a vízben életképes-e mert nem vízben volt hanem benned.

Ha nem akarsz gyereket védekezz.

2011. jan. 18. 21:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Ebben teljesen igazad van.

De összességébe kevés esély van rá,nem?

Köszi a választ

2011. jan. 18. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezentúl védekezzetek légyszíves. És lehet, hogy az idegességtől késik, igen. De ugyanekkora esélye van annak is, hogy terhes vagy. Legközelebb ne engedj neki gumi nélkül dugdorászást! Ő nem lesz terhes, de te előbb-utóbb igen!
2011. jan. 18. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:

evés az esélye, de attól még van. Jó lenne, ha egy baba életét nem a véletlenre bíznátok. Iszonyatosan nagy felelőtlenség.

És ilyen esetekben az szokott előfordulni, hogy "addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik".

Ha most nem leszel terhes, majd megcsinálod újra, meg újra meg újra. Aztán előbb utóbb csak besikerül.

2011. jan. 19. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!