Ugye semmi gond nem lehet ebből? Terhesség?
A menstruációm után pár nappal a barátom bedugta a péniszét óvszer nélkül a hüvelyemben de utána ki is vette.
Most a hétvégén pedig tele volt engedve a kád vízzel és úgy dugta be nem élvezett el se ő,se én.És amint tudjuk a sperma a vízben nem életképes. Szerintem nem sok esély van a terhességre.
Vagy talán tévedek? (1 napja késik...de pár napja sokat görcsöl a hasam)
Azért is késhet mert ezen idegeskedem?
"Most a hétvégén pedig tele volt engedve a kád vízzel és úgy dugta be nem élvezett el se ő,se én."
Ha bedugta akkor tök mindegy, hogy a vízben életképes-e mert nem vízben volt hanem benned.
Ha nem akarsz gyereket védekezz.
Ebben teljesen igazad van.
De összességébe kevés esély van rá,nem?
Köszi a választ
evés az esélye, de attól még van. Jó lenne, ha egy baba életét nem a véletlenre bíznátok. Iszonyatosan nagy felelőtlenség.
És ilyen esetekben az szokott előfordulni, hogy "addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik".
Ha most nem leszel terhes, majd megcsinálod újra, meg újra meg újra. Aztán előbb utóbb csak besikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!