13éves vagyok. és én nem értem hogy miért örülnek annyira a nők ha gyerekük lesz. A terhesség napjaiban csak híznak, rosszul vannak, fáj mindenük. Aztán meg a szülés nagyon fájdalmas. Amúgy ez gond hogy így gondolom? .
Hát 13 éves korom tájt én is így gondoltam.
Igazából a felnőtté válás és az érettségnek az egyik jele az, ha az ember rájön, hogy azért az apróságért semmiség az a fájdalom amit akkor át kell élniük, mert bőven megéri érte.
Na, látod, te magad is felismerted, hogy a testi érettség nem egyenlő a szellemi és lelki érettséggel! A te korodban szinte mindenki így gondolkozik és ez így van rendjén!
Majd, valamikor 18-25 éves korod között, amikor a te felnőtté érésed befejeződik (mindenki más ütemben fejlődik), rájössz, hogy az életben a legnagyobb csoda a gyerekvállalás! Nincs az a kellemetlenség, fájdalom, ami vissza tud tartani egy nőt a terhességtől és szüléstől! Egyébként pedig az egész 9 hónap elrepül, a napi kellemetlenségek abszolút elviselhetők, a szülőszobán töltött néhány órából sem feltétlenül a rossz emlékek maradnak meg (kivéve, aki szeret mindent túldramatizálni, de ez másik téma:) és a felszedett kilóktól is meg lehet szabadulni. Marad viszont egy csodás kis lény, aki csak tőled és az apukájától függ, akiért ha kell, akár felnőttkorában is az életedet adnád.
Hát ezért örülünk annyira, amikor teherbe esünk!
Senki nem jön azzal. Mindenkinek más az értékrendje. Neked is.
Csak te nem a kérdésre válaszoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!