Ha volt köldök-piercinged terhesség előtt, azt vissza tudtad tenni szülés után valamikor?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos eléggé "elszakadt" a bőröm a köldököm körül, pedig annyira iiiimádtam a köldök-piercingemet...Van még vajon esélyem arra, hogy halványodnak a csíkok és lesz értelme visszatennem? Tapasztalatok?2010. júl. 19. 22:53
1/4 anonim válasza:
Én kismamapiercinget hordtam, szóval ki sem vettem. A bőröm nem repedt szét egyáltalán, hasam sem maradt szülés után ugyanolyan lapos. Barátnőm kenegette valami csípős fahéja paprikás olajjal, az nagyon jó volt neki tényleg sokat segített.
2/4 anonim válasza:
Kismamapiercing?sose hallottam ilyenröl!!
Nekem volt,de a lyuk menyult,igy a golyó is átesne,de középen benőtt,meg a hasam megmaradt mint 5 hónapos terhesen(nagy hasam volt)
Barátnőm ujra vékony és vissza is tudta tenni a piercinget.
4/4 anonim válasza:
Köszi:)
bár nekem nagyon kint volt a köldököm,igy biztos bután nézett volna ki:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!