Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezt már csak beképzelem?

Ezt már csak beképzelem?

Figyelt kérdés
Múlt héten hétfőn elkaptam nyilvános wc-ben egy heveny hüvelyfertőzést. Először canesten kombie-val kezeltem, de mivel nem múlt el, én pedig addig stresszeltem magam mindenféle durva betegséggel, hogy elmentem orvoshoz. Elvégzett minden szükséges vizsgálatot, és megállapította ezt a fertőzést. És felírt egy hüvelykúpot, ami azonnal javított az állapotomon. És az orvos is mondta, hogy semmi komoly, ez teljesen rendbe tesz.Szerdán hagytam abba. És amikor nem figyelek oda van, hogy semmi bajom órákon át, de amikor egyedül maradok, érzek egy picit nyomást, néha viszketést. De amikor elfoglalom magam is nincs időm erre gondolni,a legkisebb tüntet sem merül fel. Már többen mondták, hogy ezt már tényleg csak beképzelem, mert például, ha valaki nagyon keres magán valami tünetet azt úgy is érzi. Igazuk van?

#lelkiállapot #félelem #hipochondria #heveny hüvelyfertőzés
2014. ápr. 5. 09:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Menj vissza az orvoshoz, hogy

van még tüneted, nézzen meg. Ennyi, kb 1 perces vizit lesz.

2014. ápr. 5. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Vagy képzelödsz, vagy nem múlt el teljesen a fertözés, csak még egyelöre enyhék a tüneteid.

De azért elég forcsa, hogy pontosan tudod, hogy mikor és hol kaptál fertözést - ugyanis ezt jóformán senki sem tudhatja.

2014. ápr. 5. 10:49
 3/4 A kérdező kommentje:
csak sejtem, hogy mikor kaptam el
2014. ápr. 5. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanígy van. Gombám volt, ha nem gondolok rá akkor minden rendben, de ahogy rágondolok fél perc múlva már érzek enyhe tüneteket -.-
2014. ápr. 5. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!