Lehet beképzelem a terhességet?
"Szűz vagyok,multhéten a csiklómnál simogatott egy srác afarkával elélvezett egyszerre lefogta kivette rá 5 másodpercre jött neki ki kb"
???????????
nem értem
Beképzeled. Ilyen hamar NEM érezhetnél terhességi tüneteket, legkorábban az 5-6. héten lehet biztosan ilyesmit érezni. A rosszulléteid attól vannak, hogy agyonstresszeled magad és hogy nem eszel és iszol rendesen. Úgyhogy sürgősen nyugtasd le magad, és szépen tessék elkezdeni iszogatni, majd eszegetni. Óvatosan, hirtelen ne sokat, nehogy megártson.
Lehet, hogy simán megjön majd a menstruációd, ha késne - a stressztől is lehet - akkor majd vegyél szépen egy tesztet és csináld meg. Legközelebb pedig ne engedj ilyesmit, hogy óvszer nélkül ott simogasson bárki a péniszével.
"tegnap elájultam igaz délután 3kor elötte nem ittam nem ettem semmitt," azért ájultál el mert nem ettél semmit. És nem azért vagy rosszul mert tehes vagy.
Nem áratana megtanulnod írni. Mert ezt valami szörnyű volt végig olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!