Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezt csak beképzelem?

Ezt csak beképzelem?

Figyelt kérdés
A párommal eleinte csak gumival védekeztünk, de aztán áttértem a tablettára. Rendszeresen szedtem, egyet se hagytam ki, minden előírást betartottam. Pontosan megjött minden hónapban, nem volt se hányingerem, se rosszullétem, egyszer sem. Most mégis olyan pánik tört rám, mert mintha nagy lenne a hasam, most ez csak beképzelem magamnak? Vagy a gyógyszer miatt híztam? Nem lenne jó a baj, mert azóta már szakítottam.
2011. máj. 25. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:

lehet ,hogy felszedtél pár kilót,fel vagy puffadva vagy ilyesmi.ha megjött rendesen akkor nem kell aggódnod.

vegyél egy tesztet,hogy megnyugodj.

2011. máj. 25. 17:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, mindig pontosan megjött, és semmi szokatlant nem éreztem ezzel kapcsolatban.
2011. máj. 25. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:

hát akkor meg ne parázz,nyugodj meg.

:)

2011. máj. 25. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna... O_o Leszámítva a szakítást.

De ha rendesen szedted, akkor nem lehet baj. Én leglaábbis ezzel nyugtatom magam.

2011. máj. 25. 21:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz. Meg pontosan megjön mindig, úgyhogy már nem aggódok annyira.
2011. máj. 26. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Amúgy igen kicsi az esélye, hogy nincs semmi gyanús tünet, mert mire a hasad látványosan megnő, azért már nem az eleje. :D De már csak ilyen hülyék vagyunk. :D
2011. máj. 26. 11:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Jobb félni, mint megijedni. Én amúgy is minden apróságokon tudok aggódni. Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2011. máj. 26. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!