Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Alhasi fájdalom futás közben,...

Alhasi fájdalom futás közben, és után? Mitől lehet?

Figyelt kérdés

16L

Előre is köszönöm.

2014. márc. 22. 08:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Vesekő!!!!!
2014. márc. 26. 09:58
 2/2 anonim válasza:

Szia! 16 éves vagyok én is, 2 évvel ezelőtt elmentunk a családdal egy wellness hétvégére Harkányba, de én az egész hétvégét a pécsi gyerekklinikán töltöttem, mert iszonyatosan görcsölt az alhasam(főleg jobboldalon). az orvosok azt hitték, hogy vakbélgyulladás, röntgen, vér vétel, minden volt, ami ilyenkormlenni szokott,2 napig semmit nem ehettem, nehogy műteni kelljen, aztán vasárnapra kiderítették, h a jobb petefészkemben kiújuló ciszták vannak, amit majd meg kell műteni, ha nagyobbak lesznek, azóta fáj minden futasnal és edzesnel.nem is lehet komolyabb fizika sportot uznom.menj el doktorhoz és mondd el neki a panaszod, nehogy komolyabb problémád legyen belőle!!!

és jobbulast kívánok!

2014. márc. 26. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!