A dohányosoknak miért fáj a mellkasa futás közben/után?
Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 17:39
1/4 anonim válasza:
"Mert a dohányzás annyira de annyira egészségessé teszi az embert, hogy egész szervezet tiltakozik a rohadt futkározás ellen. Ami nem megy, ne erőltessük, inkább fotelben még két dobozt el kell szívni"- mondta felülve hatodik Lenin és visszahanyatlott a mauzóleumban.
2/4 anonim válasza:
Én több, mint 20 évig dohányoztam, de sosem fájt semmim.
3/4 anonim válasza:
nekem is fájt amíg cigiztem és futottam, mostmár nem :D
4/4 anonim válasza:
A tüdődbe juttatott sok méreganyag ingerelte, gyulladásba hozta a tüdőszövetedet. A tüdőalveolusaidnak ez nem tetszett ezért egymásba szakadtak, ami által csökkent az össz légzőfelületed. A légcsere ezért jóval kisebb felületen jöhet létre, ezért a légzés is nehezítetté válik. illetve, hogy a tested ezt kompenzálja többet próbálja használni a légzőizmaidat (pl.: bordaközi izmok)ezt s érezheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!