A dohányosoknak már ez lett az új "fegyvere", hogy akit idegesít a füstszag, az fideszes?
Sokan csak azért mondják ezt mert már elegük van abból hogy a kormány így kitol velük, főleg a trafik botrány miatt. Igazából ezt ők sem gondolják komolyan.
Én dohányzó vagyok, de én is elítélem azt hogy más orrába megy a füst aki nem dohányzik esetleg. Bár ezt a törvényt én sem értem hogy a kocsmákból miért tiltották ki a dohányzókat, mert ott minden ember dohányzik szinte aki bent van és ezzel nem tudom hogy miért jó az hogy inkább kimennek a részegek az utcára és ott gyújtanak rá, ott dobálják el és mások orra alá füstölne aki csak elmegy a kocsma mellett. Szóval ebbe semmi logikát nem látok.
Hogy a buszmegállókból meg az aluljárókból kitiltották őket az még érthető mert ott tényleg rengeteg olyan ember megy el még gyerekek is akik nem dohányoznak és azért még is zárt helyiségről van szó nehezebben megy ki a füst. Még azt is megértem hogy egyes éttermekből is kizavarják őket, de nem értem mi értelme van mert az emberek többsége az utcára dobja a csikket mert nem egy olyan helyet látok ahol egyáltalán nincs kitéve hamutartó. A kocsmába még a legrészegebb ember is hamutartóba hamuzik és nyomja el a cigiét, Az utcán meg mit csinál vagy kidobja az autók elé, vagy az utcára aztán utána szedheti össze a közmunkás, vagy a kocsma dolgozója.
Én ettől vagyok igazán felháborodva, de mégsem mondom arra az emberre aki ezt helyesnek tartja hogy fideszes, mert részben igazat is adok neki, csak ezek olyan dolgok amikben logikát nem talál egy ép eszű ember.
A trafik ügy az már kiverte a biztosítékot nem csak nálam.
Az odáig rendben van hogy üzletekbe ne lehessen kapni cigit mert ugye a gyerekek meg mindenki megveszi meg ott kb letojják hogy van-e személyije vagy még kiskorú lényeg hogy fizessen, de egy trafikba azért elszokták ám kérni a személyit tőlem is sokszor elkérték amikor 20 éves voltam. És az volt vagy 3 éve. csak itt a gond az hogy kevés trafik lesz ha 3ezer lakó van akkor lehet egy aztán ha 6 ezer 2 és így tovább. De hogy azokkal akiknek ez a megélhetésük és velük szúrnak ki, az már kész elmebaj.
A sógornőm is egy trafikba dolgozik, keres is szépen, együtt csinálják a párjával meg az apósával és nem kaptak engedélyt hogy tovább működjön és ami pénzt megkeresett elég jól, maximum ugyan ilyen munkakörbe megkeresi a minimálbért ugyanannyi vagy több munkaidőben. Nagyon nem mindegy ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!