Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányosoknak is vannak jogaik?

A dohányosoknak is vannak jogaik?

Figyelt kérdés
Amikor még nem létezett a nemdohányzók védelmét szolgáló törvény akkor sem fújtam a füstöt senkire.Ha olyan helyen voltam,inkább arrébb mentem.A munkahelyemen van kijelölt dohányzóhely,de ha esik az eső vagy a hó akkor megázunk és aztán megyünk be a -18 fokos raktárba.Tudom,hogy ma a nemdohányos minden tiszteletet megérdemel a dohányost pedig le kell köpni de vajon mennyire fittyedne le a nemdohányosok szája ha mától mindenki leszokna a cigiről és az állam más megoldást keresne a kiesett bevétel pótlására?!
2013. jan. 18. 21:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%

Persze, hogy megvan a dohányosnak is a joga ahhoz, hogy tartózkodjon tőle. Tudom, aki rászokott, annak nagyon nehéz. Csak hát amíg valakinek az a hobbija, hogy órákig simogatja magát, férfi létére szoknyában jár, facebookon lóg éjjel-nappal stb. csak magának árt.

Arról hallottál-e, hogy ma a dohányzás következtében meghaló daganatos betegek nagyon nagy hányada passzív dohányos. Tehát úgy hal meg, hogy ő maga soha rá nem gyújtott, csak mások füstjét szívta.

2013. jan. 18. 22:07
 2/19 anonim ***** válasza:
81%

Szia

Én mint nem dohányzó csak annyit kérnék ,hogy közterületen ,ha vannak körülötted ne szívd mert bár nem fogok szolni ,de olyan mintha az arcodba szellentenének. Persze tudom a szabadban elszáll stb...

Munkahelyen pedig a nem tudok megoldást. Nálunk pl a cégnél dohányzókat fel sem vedznek. Hazudni pedig nehéz mert valami nyoma mindig akad.

Lefittyenne a szám ,de egyel több adót már észre sem vennék annyi van......

2013. jan. 18. 22:13
 3/19 A kérdező kommentje:
Elsö válaszoló:sötét vagy de nem baj,nélküled nem lenne nappal.A passzív dohányzás amire erőtlenül célzol létezik,de a környezeti károsodást még nem tudták kiszűrni.Második:amint leírtam mindig kerültem a nemdohányzókat,tehát nem szellentettem senki arcába.
2013. jan. 19. 00:15
 4/19 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ilyen helyesírással ne nevezz másokat sötétnek!
2013. jan. 19. 05:04
 5/19 anonim ***** válasza:
Kb. annyi jogot adnék nektek, mint Rudolf Guliani. Minden nyilvános helyen betiltanám a dohányzást, füstöljetek a lakásotokban.
2013. jan. 19. 16:10
 6/19 A kérdező kommentje:
Megint egy értelmes komment.Nem tudom,hogy magyarázzam el,hogy az én füstömet senki nem szívja.Nem gyújtok rá utcán,buszmegállóban,semmilyen nyílvános helyen.Tudom,hogy nagy divat ma a dohányosokat fikázni.Akkora bölcsességeket tudtok szólni,hogy legalább egy szobrot megérdemelnétek.Ha pedig valakinek a helyesírásommal van gondja az javítsa ki és kűldje vissza okoskodás helyett.
2013. jan. 19. 18:15
 7/19 anonim ***** válasza:
70%
Rendben, elismerjük, te jó ember vagy, és szeretünk. Most jó? Minek írsz ki ilyen értelmetlen hülye kérdést? Ennyire önbizalomhiányos vagy, hogy ha nem írod ide, hogy te milyen rendes ember vagy, akkor nem tudsz nyugodtan aludni?
2013. jan. 19. 18:20
 8/19 anonim ***** válasza:
21%
Egyébként nem érdekel más helyesírása, d ha már ennyire játszod a kulturált, higgadt, de emellett intelligens, és felsőbbrendű embert, akkor csináld jól!
2013. jan. 19. 18:23
 9/19 anonim ***** válasza:
35%

*de

:)

2013. jan. 19. 18:24
 10/19 anonim ***** válasza:
50%

Aki ilyen kérdést tesz fel, és komoly választ vár rá, az valóban teljesen hülye. Még ha csak kötekedésnek írnád ki, máshogy néznék rád, de ezek szerint tényleg idióta vagy.

De akkor válaszolok.

Igen, vannak!

2013. jan. 19. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!