A dohányosoknak is vannak jogaik?
Persze, hogy megvan a dohányosnak is a joga ahhoz, hogy tartózkodjon tőle. Tudom, aki rászokott, annak nagyon nehéz. Csak hát amíg valakinek az a hobbija, hogy órákig simogatja magát, férfi létére szoknyában jár, facebookon lóg éjjel-nappal stb. csak magának árt.
Arról hallottál-e, hogy ma a dohányzás következtében meghaló daganatos betegek nagyon nagy hányada passzív dohányos. Tehát úgy hal meg, hogy ő maga soha rá nem gyújtott, csak mások füstjét szívta.
Szia
Én mint nem dohányzó csak annyit kérnék ,hogy közterületen ,ha vannak körülötted ne szívd mert bár nem fogok szolni ,de olyan mintha az arcodba szellentenének. Persze tudom a szabadban elszáll stb...
Munkahelyen pedig a nem tudok megoldást. Nálunk pl a cégnél dohányzókat fel sem vedznek. Hazudni pedig nehéz mert valami nyoma mindig akad.
Lefittyenne a szám ,de egyel több adót már észre sem vennék annyi van......
Aki ilyen kérdést tesz fel, és komoly választ vár rá, az valóban teljesen hülye. Még ha csak kötekedésnek írnád ki, máshogy néznék rád, de ezek szerint tényleg idióta vagy.
De akkor válaszolok.
Igen, vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!