Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mire jó az intim mosakodó...

Mire jó az intim mosakodó gél? És melyik?

Figyelt kérdés
Voltam dokinál mert szülés óta(2éve lesz)nagyon erős folyásom van,de semmi bajom.Aztmondta használjak intim mosót meg néha betadin kuppot.Tényleg használ?Melyik jobb?

#intimmosó
2014. márc. 17. 12:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
azt konkrétan arra írtam, hogy "csak tudni kell használni", nem arra, hogy ha valami baj van, azt besöpröm a szőnyeg alá. amúgy a dokimban megbízom, azt csinálnám, amit mond. ha azt, hogy a legdrágább intimcuccot vegyem meg a bajomra, akkor azt. de ismétlem: erősen kétlem, hogy a mosakodógélnek különösebb felhasználási módja lenne, amihez érteni kell.
2014. márc. 20. 12:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Ezt most nem értem mire irtad....
2014. márc. 20. 13:12
 13/14 anonim ***** válasza:
a 10. válaszodra, abból is: "nem tudományt csinálunk belőle"
2014. márc. 20. 14:41
 14/14 A kérdező kommentje:
figyi..ő orvos.nem mondta mit vegyek hanem kérdezgetett én meg elmondtam miket akarnék kipróbálni,zuhanyom meg már volt..az meg hogy mi mennyibe kerül olyan dolog hogy én sem katatok más zsebében.nem dohányzom,nem bulizok,belefér a keretbe.
2014. márc. 20. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!