Akinek HPV gyanúja van és műtötték P3-as eredmény miatt, az mért nem használhat intim mosakodó gélt?
Figyelt kérdés
2 éve műtöttek,és a nőgyógyászom azt mondta,tilos intim mosakodót használni.De azt nem mondta,mért. És azt sem,hogy akkor tusfürdőt meg lehet? Mert most tusfürdőt használok,mert nem merek intim lemosót,de nem tudom ,hogy ez a megoldás okosabb-e,vagy ez is "káros". Bár legfőképp a miértek érdekelnének!2012. dec. 6. 13:56
1/6 anonim válasza:
Akit nem műtöttek, annak se ajánlott. Megbontja a hüvelyflóra egyensúlyát, könnyebb elkapni a fertőzéseket. És tök mindegy, mit mond a reklám, a Kinder csoki is csak csoki (hízlal, rontja a fogakat), hiába mondja a reklám, hogy ha igazán jót akarsz a gyereknek, akkor ezzel tömöd.
2/6 A kérdező kommentje:
Ja értem.Mondjuk erre nem is gondolta,de van benne valami,mármint nem a csokis dologban (egyébként abban is),hanem amit írtál. De akkor a tusfürdő nem ugyanolyan káros? Mert azt is olvastam régen valahol,hogy elméletileg csak sima langyos vízzel lehetne mosni az intim területeket. De hát na,szóval a váladékok amik ott termelődnek eléggé zsírosak,vagy hogyan is mondjam,azt meg a sima víz nem viszi le maradéktalanul,nem?
De akkor mit lehet használni?
2012. dec. 6. 14:15
3/6 anonim válasza:
sima vizzel mosakodom, es soha semmi problemam nincs
4/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,én nem érzem magam tisztának,ha csak sima vízzel mosakodok meg és szerintem egy idő után biztosan szaga is lesz a nemi szerveknek így.
2012. dec. 6. 14:23
5/6 anonim válasza:
Patikában lehet venni mosakodó krémet. Ebben nincs semmi illatanyag és káros adalék.
6/6 A kérdező kommentje:
Na köszönöm,ezt kipróbálom,de megkérdem,hogy én használgatom-e ,majd a gyógyszertárban.
2012. dec. 6. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!