A hüvelyt intim mosakodóval sem lehet mosni, de akkor minek az intim mosakodó, ha szappannal is meg tudjuk mosni belül széthúzva (persze a hüvelybe nem nyúlunk fel)?
Mert jó drágán el lehet adni. Üzlet.
Egyébként is nagyon megosztott a kérdés, a nőgyógyászok kb. fele mellette van, fele ellene. Egyáltalán nem érzem bizonyítottnak, hogy feltétlen szükség lenne rá. Mondjuk az én nőgyógyászom épp ellenzi is.
Igen, elég vitatott...
Szerintem vannak, akiknek használ, de normális esetben inkább árt, mint használ.
Nekem volt visszatérő hüvelygombám, és akkor kezdtem intim mosakodót használni, amikor abból kezeltek ki.
És azóta nem is volt, pedig volt azóta is két nagy antibiotikumos kezelésem (előtte is antibiotikum okozta a gombásodást). Szóval én megvagyok vele elégedve.
Valószínűleg a hüvelykörnyéki területet is jó savasan tartani, mint lúgosan. Gondolom ezen az elven működik.
Egy kis komolytalanság:
Anno egy háztartási eszközöket gyártó jászberényi üzemben dolgoztam minőségellenőrként, ott hangzott el az alábbi mondat: "Minek azt mosni jányom? Tisztítsa az maga magát..." XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!