Az szerintetek lehetséges, hogy a mellem még egyáltalán nem nő, de már (ezt írtátok) hamarosan menstruálni fogok?
Figyelt kérdés
Ha persze ez összefüggésben van egymással!
10,5 éves vagyok
2014. márc. 13. 18:32
11/11 kérdezzfelel válasza:
Attól még, hogy nem nő a melled szerintem simán menstruálhatsz... nekem se igazán akaródzott nőni, megjött és aztán kezdett leginkább nőni... amúgy meg hülyeség hogy tíz évesen korai, mert vannak, akik már azelőtt is menstruálnak. Ez mind emberfüggő, tökmindegy, hogy most valaki tizenhat vagy tíz. Lehet, hogy megjön, de ennek vannak előjelei. A szőrzet növekedése lábon, hónaljon vagy a szeméremdombon, vagy a fehérfolyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!