Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Túl gyakran menstruálok?

Túl gyakran menstruálok?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hónapokban észrevettem hogy 20 naponként jön meg a menstruáciom. Lehetséges hogy ez probléma? Nem élek nemi életet, mert még fiatal vagyok, csak aggaszt nehogy legyen valami bajom.

Előre is köszönöm a válaszokat!

16/L

2014. márc. 2. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Menj orvoshoz. Egyébként a 20 napot ugye nem a menstruációd utolsó napjától, a következő első napjáig számolod? HAnem első naptól, első napig. Utóbbi esetben érdemes lenne elmenned egy orvoshoz. Amúgy sem árt, ha néha kivizsgálnak.
2014. márc. 2. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem ne aggódj, még alakulhat a ciklusod, hiszen fejlődő szervezet vagy a korod alapján!

De nyugodtan elmehetsz nőgyógyászhoz, mert érdemes lenne erről beszélni vele!

2014. márc. 2. 15:16
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat: )
2014. márc. 2. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
a 20 napot honnan számolod? az utolsó menstruáció elsö napjától? Onnan kell számolni az uj ciklus hosszát. sokan ezt elvétik és onnan számolják amikor vége az elözö mensinek igy sokan azt hiszih hogy 20 napos miközben mondjuk 27 (ami tök normális) ha 1 hétig tart a vérzése.
2014. márc. 2. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:
20 nap az alsó határ lenne, de lehet hogy tényleg nem jól számolod. A másik dolog, hogy 16 évesen még nem a végleges, változhat az még 18 éves korodig.
2014. márc. 3. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!