Nagyon görcsöl a hasam amikor menstruálok. Gyakran az ájulás kerülget, fel semtudok állni, étvágytalanság. Csajok nektek ilyesmi? Esetleg valami "tipp" az enyhébb görcsökért?
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 18:03
1/19 anonim válasza:
fájdalomcsillapító. ilyenkor nem azt kell nézni hogy nem akarsz gyógyszert bevenni hanem hogy muszáj ha nem akarsz fetrengeni.
2/19 anonim válasza:
Üss a kezedre erősen, és már nem az fog fájni a legjobban.
3/19 anonim válasza:
Nekem is ilyen problémáim vannak. Erős görcsök, hányinger, étvágytalanság... Nekem az vált be ha egész nap otthon maradok, ágyban, alszom vagy csak pihenek + fájdalomcsillapitó (mondjuk ezt nem szabad túlzásba vinni, illetve meg kell találni azt ami neked hat, én rengeteget kipróbáltam és sok volt ami egyáltalan nem csillapította a fájdalmat akárhányat beszedtem belőle. Ezt ki kell tapasztalni.)
4/19 anonim válasza:
Próbáld meg a mentateát. Van akinek segít:) Nem mondom, hogy neked is biztosan fog, de egy próbát megér. Ártani biztos nem ártasz vele:)
Meg talán a cickafark is görcsoldó, de abban nem vagyok biztos. Esetleg nőgyógyász?:)
5/19 anonim válasza:
Nekem is ilyen,csak én multkor hánytam is kétszer :S amúgy aztán kipróbáltam azt hogy menzesz előtt kb 1 héttel időben lefeküdtem aludni napi 8-9 órákat aludtam és aztán csak kicsit görcsölt a hasam .. de ez nagyon függö hogy nekem mikor ilyen durva mert időközönként ilyen.. remélem most nem lesz ezzel probléma ha kialszom magam.
Egyébként nekem fogamzásgátlót mondták hogy szedjem és az elvileg enyhíti
6/19 anonim válasza:
Nekem is erősen szokott görcsölni! Én cataflamot szoktam szedni, és elmúlik.A göröcsös nap reggelén beveszem, és nincs bajom egész nap!
7/19 anonim válasza:
én is cataflamt szoktam szedni de nekem kb 2óráig hat és után ugyanúgy görcsöl és engem a hideg is szokott rázni
8/19 anonim válasza:
Próbáld meg az Algopyrin NoSpa kombinációt. Az A. fájdalomcsillapító a N. pedig görcsoldó. De megpróbálhatod az Aleve-t. Abban más a hatóanyag ( nem ibuprofen)és az is nagyon jó. Én még melegvizes palackot is szoktam a hasamhoz tenni, és akkor elmúlik. Ha nem akarsz gyógyszert szedni, akkor a cickafarkfű teának megcsinálva, vagy esetleg Ligetszépe kapszula szedése. Fontos a vitamin, igyál magnéziumot és C-vitamint is. Ja és tudom, hogy fáj, de erősebben masszírozhatod is a hasad alját, az is segít. Remélem segítettem. :)
9/19 anonim válasza:
nekem mindig ilyen...egy ideig jó ha forró vizben vagyok...aztán persze amint nem vok a kádba nemjo..:d nekem sajnos az ilyen algoflex m meg ezek nem csinálnak semmit. szal csak az altató.ha elalszok nemfáj...utána meg már nemfáj annyira...tudok tőle létezni...
10/19 anonim válasza:
én barátnőmnek is nagyon szokott fájni a hasa ő is szokott bevenni gyógyszert meg próbálom csökkenteni a fájdalomérzetet, elterelgetem a figyelmét ha összejön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!