Miért menstruálok ilyen gyakran?
Figyelt kérdés
Kb.3 hónapja már hogy 14-15 naponta megjön,6napig tart és van hogy darabokba jön ki!Mitöl van ez?2011. jan. 23. 17:16
2/8 A kérdező kommentje:
Kösz!Szerdára van időpontom!Erre magamtol is rájöttem volna!Van itt valaki akinek volt már hasonló?
2011. jan. 23. 17:22
4/8 anonim válasza:
és mégis hány éves vagy?Ha még fiatal,és nem ré jött meg,akkor még elképzelhető ilyen is.a mensesnek 2-3 év kell hogy beálljon.ha már jóideje megvan,akkor menj el orvoshoz
5/8 anonim válasza:
"darabokban?! de mi?" mégis mi? a nyálkahártyája
6/8 A kérdező kommentje:
Alvadt vér jött darabokban!29 éves vagyok!Már szültem is 3 éves a kisfiam!Szóval nem tudom mitöl lehet ez,de nagyon félek hogy mit mond majd a doki!
2011. jan. 23. 17:44
7/8 anonim válasza:
Az egyik barátnőmnek teljesen ugyanez volt a baja, ugyanezekre panaszkodott. Hormonvizsgálatra küldték, aminek az lett az eredménye, hogy extrém magas a férfihormon szint a szervezetében. Gyógyszeres kezelés lett a vége meg miegymás, utána belefáradt a kezelésbe, és abbahagyta.
8/8 anonim válasza:
A stressz is okozhatja!
Cickafarkfuteat, es nyugtato teat fogyaszthasz, s ez rendbe fogja tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!