Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első tampon felhelyezési emlékek?

Első tampon felhelyezési emlékek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 23:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
egy héttel ezelőtt törtét:) nyaraltam görögországban és minden áron fürödni akartam. igazából semmi különös nem volt. mivel már anyum régebben elmesélte hogy hogy kell, csak leguggoltam, tükörben megnéztem hogy hova kell feldugni, aztán fogtam és feldugtam. kb. ennyi. :) tök könnyű volt, meg is lepődtem hogy milyen könnyen ment pedig nagyon izgultam hogy biztos nehéz feldugni meg mi van ha fáj meg ilyenek :D
2010. jún. 28. 22:35
 12/15 anonim válasza:
Temesvárra kellett mennünk színjátszó körrel, és tudtam hogy 6-7 óra az út bússzal, tök beparáztam hogy basszus, betéttel addig behalok, mert persze előtte egy nappal jött meg.Tesóm mondta hogy ad tampont, de csak normál volt nála, én meg szűz vagyok.Beraktam, de kb a fele kilógott, mondtam nembaj, biztos így kell, mert abban a percben nem fájt.Na persze nem bírtam ülni, még indulás előtt kiszedtem.Aztán úton végig izgultam, de 2 óránként megálltunk nemvolt gáz.Odaértünk, mondom nembaj, megpróbálom minivel.VEttem egyet, tök simán felment.:D
2010. júl. 13. 22:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Már nagyon untam, hogy este mindig átáztam. Egyszer este arra keltem, hogy megint megtörtént a "baleset", idegesen indultam a wc-be, hogy akkor is tampont fogok használni ha órákon át is kell itt ülnöm. És sikerült is, nagyon boldog voltam. Azóta nyugisak az éjszakáim :)

15/L

2010. júl. 21. 14:29
 14/15 anonim válasza:
Kb 3 napja próbáltam ki..nagyon féltem tőle meg minden de tök könnyen ment a dolog :)
2010. aug. 9. 12:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Tegnap előtt volt :D Kicsit paráztam, hogy menni fog-e, de nulla másodperc alatt, fájdalom nélkül bent volt (o.b. mini)
2010. szept. 26. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!