Vannak zenék, amiket ha hallok, előternek olyan emlékek, amiket biztosan nem élhettem át. Ez miért van?
nekem a legtöbb zenénél ez van. viharszerűen törnek föl ilyen "emlékek".
szerintem csak asszociatív folyamatok zajlanak ilyenkor a tudatban. mindenesetre jó érzés.
első vagyok.
igazából nekem is az az érzésem, hogy előző/másik életemből valóak. de a hivatalos verzió ugyebár az asszociatív folyamat :)
Reinkarnációnál maradva... ez nincs életkorhoz kötve.
Éppen ilyennel próbálják bebizonyítani a reinkarnációt 'tudomány' számára, hogy kis gyerekeket kérdeznek, hoznak olyan helyzetbe, hogy az egy korábbi életében történt képet hozzon elő. Így bizonyíthatják, hogy az egyébként megmagyarázhatatlannak tűnő emlékképek honnan is eredhetnek.
Az ilyenekre nem az agyad (fizikai szerv)emlékezik, hanem az úgynevezett Önvalód. Ez az Önvaló az, ami állandó, örök, életeken át.
Ha érdekel a téma akkor olvasd el Paul Brunton: Az önvaló böcsessége c. könyvét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!